fotoğraflı soru, sizce kepçe kulak ameliyatı olmalı mıyım ?

küçükken arkadaşlarım maymun diye alay ederlerdi. ilkokuldayken. lisede eski iki sevgilim benim arkamdan x’in de kulakları biraz kepçeydi demişlerdi. bir şekilde duydum. bunları hiç unutamıyorum. 30 yaşımdayım. bu zamana dek hiç estetik yaptırmadım. başkaları için yapmak istemedim. şimdi evliyim. ve hala yapmak istiyorum. eşim sen söylemesen hiç dikkat bile etmem diyor. boşuna yapma diyor. bilmiyorum. siz söyleyin. lütfen objektif olun.

1. 1(link: https://hizliresim.com/pYtqbS )

8 temmuz 2020 20:43

2. Acilmiyo

8 temmuz 2020 20:43

3. 2(link: https://hizliresim.com/zo3XR1 )

8 temmuz 2020 20:44

4. 3(link: https://hizliresim.com/VoeQTK )

8 temmuz 2020 20:44

5. Süslü o narkoza acıya değer mi ya?

Bi iğne batsa canım acıyo benim. Kulakda başa çok yakın.

Benim kulaklarımda kepçe ama böyle bi ameliyat düşünmüyorum.

Sizin kulaklarınız küçük gözüküyor. Gerçekten gerek olup olmadığına kendiniz karar verin.

8 temmuz 2020 20:49

6. Süslü evet bence biraz kepçelik var ama göze batacak, sıkıntı yaratacak kadar değil. Saçınızı toplamanız da kötü durmuyor, ancak saçınızı kulağınızın arkasında tutmayı seven biriyseniz göze batar. Bence boşuna acı çekmeye değmez, ben olsam onun yerine beğenmediğim başka bir yerimi yaptırırdım.

8 temmuz 2020 20:50

7. Aslında kulaklarım küçük değil, büyük bile sayılır hatta. Lokal anestezi yapılacak. Lokal olacağı için niyetlendim. Normalde de sağlık dolayısıyla ameliyat geçirmiş insanım. O konularda çok dirayetliyim.

8 temmuz 2020 20:53

8. Anon 4 saçımı hep kulak arkası yapıyorum ve sanırım açıklık çok olduğu için o saç fiyuuuut diye kulak arkasından çıkıyor hep. Yüz defa kulak arkasına atıyorum günde. Bir de saçımı hep toplayarak kullanıyorum. Açık bırakınca da bazen saçların arasından kulağımın tepesi çıkıyor. Of ya

8 temmuz 2020 20:55

9. rahatsızsan yaptır valla hiç acıma. eşinin ya da başkasının ne düşündüğü önemli değil. sen kendine yakıştırmıyorsan ameliyat olma kararını da kendin verirsin. bu dünyaya nasıl bir bedende geleceğimizi seçemiyoruz sonuçta. teknoloji varsa, yapacak adam varsa e yaptır yani.

8 temmuz 2020 20:58

10. Eşim ne karar verirsem yanımda. Sadece pek bir şey fark etmeyeceğini söylüyor. Ama bence fark yaratacaktık. İşte ikimiz de objektif bakamıyoruz sanki.

8 temmuz 2020 21:02