fotograflarda kötü, hatta daha acik olayim direkt “çirkin” cikan ve fotograf cekilmekten nefret edenler var mi? dertleselim?

instagram benim icin korkunc bir yer. yuzlerce guzel kiz fotografi dusuyor onune herkes manken gibi cikmis. blogger falan takip etmem normal arkadaslarimdan bahsediyorum. gunluk hayatta gayet siradan olan insanlar bile instagramda adeta birer model. ben ise patates gibi cikiyorum. aslinda cirkin biri degilim ama boyle bir lanet var ustumde. ya da belki de cirkinimdir hatta oyleyim sanirim :( arkadaslarimla bir yere gidiyoruz herkes 100 saat fotograf cekiliyor. ben fotograf cekilmeyi sevmedigimden milletin fotografini cekme isi de bana kitleniyor genelde. “ayy cok kotu cikmisim” dedikleri fotograflar bile benim en iyi fotograflarimdan 36833737 kat iyi. kotu cikmisim dediklerinde cidden sinir olmaya basladim artik. surekli whatsapp gruplarina “nasil cikmisim storye koyayim mii:)” diye fotograf atiyorlar bazen sirf iltifat almak icin yapiyorlar o daha da sinir bozucu. storylere bakasim bile gelmiyor cunku storyi bir aciyorum karsimda model var a*k. moraller 0 tabi. kimseyi kiskanmiyorum ama imreniyorum insanlara. poz vermeyi bile beceremiyorum zaten artik denemiyorum da.  dunyadaki boyle tek insan olmadigimi soyleyebilir mi biri? :(

1. Aynaya bakiyorum “fena degilim aslinda ya” diyorum. Fotograflara bakiyorum evlat olsam sevilmem :( ozellikle gulunce asiri cirkin oluyorum. Milletin fotografini cekmekten biktim artik :((

28 haziran 2020 19:26

2. ben. gülünce ben de cok cirkin gözüküyorum. fotoğraf çekilmeyi de hic sevmiyorum.

28 haziran 2020 19:27

3. Süslü benim fotoğraflarım cok begenilir, ama gercekten bir sürü cekiliyorum 50 tane cektirdiysem 3 4ü guzel oluyor. Benim sirrim bu. Yani 3 5 cektirince ben de cirkin cikiyorum.

28 haziran 2020 19:28

4. dostum, burada ayda ve fotoğraf tartışması çok yaptık ve ağladık. :( burada senin gibi çok insan var ve ben de öyleyim. aynaya bakıyorum, çok güzelim, foto çekiyorum yarmagülüm.

28 haziran 2020 19:28

5. Süslüuuu tek değilsin hadi selfiede efekt falan derken bir şekilde iyi çıkıyorum ama karşıdan biri çekiyorsa ooo felaket gerçektende dışardan öyle gözüküyorsam net çirkinim . Poz veremiyorum ve kendimi hiç geliştiremiyorum. Arkadaşlarım manken gibi çekilip atıyorlar . Baktım benim ki çok kötü kaldı yanlarında geçen instagramdaki bütün resimlerimi sildim. Içim rahatladı valla. Benim için Tek çözüm var o da efektli selfieler

28 haziran 2020 19:29

6. Fiziğini güzellestir süslü sonra da giyinip manzaralı fotoğraf çek :p güzel vücut,poz ve mekanla kötü çıkacak insan yok

28 haziran 2020 19:30

7. Tanıdığım bir kız var aşırı güzel normalde. Bebek gibi cildi var, minik burunlu, dolgun ve şekilli dudakları var. Ama kız instagramda +10 yaş büyük çıkıyor. İnanın her defasında oha diyorum. Kızın güzelliğinin %10u yok fotoğraflarda.

28 haziran 2020 19:32

8. Benim yuzum cok orantisiz bence o yuzden. Sivri ve ince yuz hatlarim var. burnum hep begenilir kucuk diye ama sipsivri ve yanlis acilardan uzun ve sivri cikabiliyor cadi gibi. DUdaklarim ince cenem genis. Gozlerim hassas oldugundan surekli kisiyorum kirpiklerimin de seklinden dolayi cokuk cikiyor sanki yaslanmisim gibi. On dislerimden biri digerinden daha kisa ve onde. Fotograf cekmedigim zamanlarda da gulmemeye dikkat ediyorum korkunc duruyor cunku. kafamin sekli bildiginiz yumurta gibi :d hatta densizin biri uzayliya benziyorsun diye dalga gecmisti. Alnim genis saclarim kafama yapisik falan.

Yazinca farkettim bildiginiz cirkinmisim ben ya :d ama soyle guzel bi fotografim olsun diye cok ozeniyorum valla gecen denedik bi arkadasimla ciddi anlamda bok gibi ciktim. Kizin icinden guldugune eminim foto cekerken.

28 haziran 2020 19:33

9. A10 bi arkadasim var instada cok guzel ama gercekte yuzu daha farkli duruyor. Ilk basta lan nasil oluyor diyordum ama sonra shop yaptigini soyledi :d ama shop yapmadan da zaten cok guzel cikiyor.

28 haziran 2020 19:35

10. Yuzum polinaya benziyor bu arada gozunuzde canlandirmaniz icin soyluyorum. Burnumuz alnimiz ve goz yapimiz cok yakin. hatta sac rengimiz de benzer (benimki biraz daha koyu). Ama o fotograflarda guzel cikiyor cunku dolgun dudaklari ve ince bir cenesi var. estetik falan da dusunuyorum ama param yok hdhdj zaten estetik yaptircak kadar bu durumu kafaya takmis olmayi da kendime yediremiyorum

28 haziran 2020 19:37