friends with benefits olmayı teklif etmeli miyim?

iyi pazarlar süslüler. olayı size özetleyeyim. 22 yaşındayım. daha önceden tanışıklığım olan birisi var benden bir yaş büyük, üniversite dolayısıyla aramızda sekiz saatlik bir mesafe var. bana instagramdan bir sene önce epey yürümüştü ve konuşmaya başlamıştık. sabahlara kadar konuşmalar, kıskanmalar, hesap sormalar, güzel sözler.. herkes bize sevgili gözüyle bakıyordu. ama bir gün bu kişi bana arkadaşça yaklaşmış olduğunu iddia etti ve önceki sevgilisinden sonra kimsenin onu sevemeyeceğini, onun da kimseyi sevemeyeceğini ve bir daha asla ilişkisinin olmayacağını söyledi. şoka uğradım, kavga kıyamet koptu ve konuşmamaya başladık. tam unutayım derken anonimden şarkı atmalar, doğum günümü kutlamalar.. iki ayda bir yazıyordu bana. ben bir sene sonra dayanamadım dedim ki tamam birbirimize sevgili demeyelim ama konuşalım. fakat onu sevdiğim halde onunla konuştuğumu hissettiğinden bana ilişki beklentisi içerisine girmememi ima ediyor sürekli ve tartışıyoruz. bu ay sonu yüz yüze görüşeceğiz. ben friends with benefits olmayı teklif etmeyi düşünüyorum, yani ilişkimiz olmasın, beni sevmesin, arkadaş olalım ama sarmaş dolaş film de izleyelim, cinselliğimiz de olsun. acaba kabul eder mi, erkeklerin bu konuya bakış açısı nasıl? bana “biz seninle artık konuşmayalım” derse diye korkuyorum, bana bir yardım edin lütfen.

1. İster istemez bir beklentiniz oluşabilir bu durumda bence kendinizi düşünüp bunu teklif etmeyin , sonunda üzülen taraf olmayın süslü. Yarın bir gün onun hayatına başkası girerse kendini kötü hissedebilirsin

6 ocak 2019 17:10

2. Erkek bunu kabul ederrr göreceksin .. ama sen kendine ben bu çocukla sarmaş dolaş gezicem ama gün geçtikçe bağlanırsam ne halt edecem diye sor

6 ocak 2019 17:31

3. Süslüler teşekkür ederim cevaplarınız için. Ama şöyle söyleyeyim ben bir yıl boyunca unutmaya çalışıp başkalarına şans versem de aklımdan çıkmadı. O da bunu zaten biliyor yani totosunun daha fazla kalkabileceğini sanmıyorum. Ben zaten ona bu kadar bağlıyken daha fazlasını istiyorum bir ad olmasa bile. Ama anladım demek istediğinizi sağolun canlar

6 ocak 2019 17:33

4. adama bildiğin aşıksınız, yarın bir gün bu sarmaş dolaş film izlemeli sevişmeli ilişkinin ortasında adam birine aşık olunca ne yapacaksınız? bu işin sonunda paramparça olursunuz çok belli bu. biz seninle artık konuşmayalım demesi gereken kişi sizsiniz.

6 ocak 2019 18:06

5. erkekler bu teklifin üzerine atlar zaten aksini düşünmeye gerek yok. asıl soru şu sen niye kendini böyle bir adam için üzeceksin? zaman geçtikçe adının konmasını isteyeceksin bugün istemesen bile. geleceğe yönelik düşün ve hayatının en güzel yıllarını böyle bir adam için harcama bence.

6 ocak 2019 18:29

6. adam sizi istemiyorsa bu kadar zorlamanin ustune gitmenin anlami ne. bu cok psikopatca bi cozum yani kusura bakmayinda.

6 ocak 2019 18:47

7. Sizin için sorun oluşturmadığı sürece gayet de olur, psikopatça falan da değil ancak belli ki kafanızda soru işaretleri, içinize sinmeyen şeyler var. Kafanız rahat olsa gelip bunu sorma ihtiyacı hissetmezdiniz. İçinize sindiğine emin değilseniz böyle bir şeye hiç kalkışmayın derim.

6 ocak 2019 19:31

8. Güncelle buraları yiğidim