göbek göğüs sırt gibi bölgelere lazer yaptıran süslüler?

süslüler merhaba, bu bölgelere iğneli epilasyon yaptırmak istiyorum ancak gerçekten tamamen ince tüylerle kaplılar ve aşırı uzun sürecek. (arada tek tük kalınlar da var) buz lazer sitesinden onaylı merkezlerde lazer yaptıran oldu mu bu bölgelere? nasıl sonuçlar aldınız?

1. ben dün 3.seansımı yaptırdım. göğüste cok bir ilerleme kaydedemedim açıkçası ama göbek için gelişme var. diyod lazer yaptırıyorum ben. sanırım 6.seansa kadar epey azalmış olur, tabii ki çıkıyorlar ama cılızlaştı ve hafif azaldı. bel bölgem cok daha iyi ilerledi göbeğe oranla.

6 mart 2021 10:56

2. a1 süslü hangi cihazla kaç seans yaptırdınız? Zaten ince tüyde çok etki beklenmiyor dediğiniz gibi ama yarı yarıya azaltsa bile bayağı iyi bence

6 mart 2021 13:39

3. a2 süslü en sağlıklısı iğneli gibi görünüyor ama yaşadığım şehirde gerçekten düzgün merkez bulamadım... siz nerede yaptırmıştınız

6 mart 2021 13:40

4. a3 süslü göbeğinizde tamamen ince tüyler mi var, yoksa göbek deliğinin altındaki kısımda kalın tüyler de çıkıyor mu? ve bel bölgenizdekiler de ince tüy şeklinde mi? kusura bakmayın çok detay sordum ama tüy yapısına göre etkinlik gösterip göstermemesi çok değişiyor sonuçta o yüzden..

6 mart 2021 13:41

5. memnun kalan süslüler istanbul'daysanız merkez ismi paylaşır mısınız mümkünse ben ede iğneliyle arasındaydım bütçem açısından

6 mart 2021 15:25

6. bu diod ve buz lazerler çok can yakıyor mu?

6 mart 2021 20:08

7. kızlar diodu bırakın gerçek buz lazere geçin. ben yer değiştirdim, soprana ice platinum'a gidiyorum ve aşırı memnun kaldım. sanırım eski yerim atış voltajını düşük yapıyormuş. çakal...

28 haziran 2021 08:48

8. süslüler ben de göbek çizgisi ve sırta yaptırdım soprano ice platinum ile 2 seans. göbek çizgisinde pek bi azalma yok ama göbek deliğinin altındakiler neredeyse bitti. sırttakilerden de pek bir şey beklemiyorduk ama ilk seanstan sonra bile çok azaldı. hatta lazerimi yapan kişi şaşırdı sırtımı gelmeden aldım sandı. umarım göbek çizgisi de azalır

28 haziran 2021 12:37

9. anonim sen nereye gidiyorsun? özellikle sırt için soruyorum