görkem karman soyadını değiştirmiş ?

ay yoksa onlar da mı boşanıyor bilginiz var mı süslüler?

1. paylaştığı postlar da yoruma kapalı. bir şeyler var heralde.

16 mayıs 2024 17:35

2. Aa evet abat gitmis.

16 mayıs 2024 17:35

3. ohaa:( ben herhangi bi şekilde gördüğüm ilişkiler bitince çok üzülüyorum influencer olsa bile. çocukları da var. umarım kötü bir şey yoktur

16 mayıs 2024 18:07

4. gorkem asla bosanmaz cok kocaci bi tip kavga etmislerdir suslu barisirlar

16 mayıs 2024 18:21

5. A5 ben de öyle düşünüyorum ama bilemedim

16 mayıs 2024 18:25

6. instagram onların iş yerleri, bir kavgayla soyadı silinmez. Büyük bir şey vardır muhtemelen

16 mayıs 2024 19:19

7. Böyle kocacı tipler ilişkilerindeki sorunları başkalarının anlamasından korkar. Büyük bir şey olmasa değiştirmezdi bence de.

16 mayıs 2024 19:50

8. Görkemi taaa blogunda birkaç yazı olduğu öğrencilik zamanlarından biliyorum. Tek amacı mezun olduğu yıl atanmak ve bir sene içinde evlenmekti. İtalya'da erasmus yapmıştı ve İtalyan erkeklerini din üzerinden gömüyordu. Sünnet olmalı falan diyordu. Sanki hepsi peşinde de beğenmiyor havası estiriyordu. Ne zaman evleneceğini öğrenmek için falcılara tomarla para döküyordu. Atama mezun olunca rafa kalktı. Evlilik olmayınca Bir ortaokula (galiba erenköy ortaokuluydu, düzgün bir semtteydi) haftada birkaç saat sözleşmeli öğretmen olarak gitmeye başladı. bugün 2 saat dersim vardı çok yoruldum diye dert yanıyordu.

10-15 sene evlilik için kendini paralamış birinin kolay kolay boşanacağını sanmıyorum.

16 mayıs 2024 20:16

9. A11 haklı. Bi doğum gününde oğlu yeni doğmuştu sanırım o ara. 30 yaşımdan önce iki çocuk sahibi oldum tam hayallerimdeki gibi evli iki çocuklu 30. Yaşıma giriyorum mutluyum yazmıştı. Birebir aynısı değildir de işte böyle şeyler yazmıştı. Ben de görkemin boşanmadı için kıyametin falan kopması lazım diye düşünüyorum

16 mayıs 2024 21:04

10. Tanındığı, markalaşmış soyadını kullanmaya başlamış olabilir.

16 mayıs 2024 21:12