göz çevresi kuruluğu

Merhabalar süslüler, bütün cahilliğimle karşınızdayım. 24 yaşındayım karma cilde sahibim. Geçenlerde dermotolog arkadaşım göz çevren kurumuş ve kırışıklıklar çıkmaya başlamış dedi ve tabi taktım kafayı ben. Şimdiye kadar hiç göz kremi kullanmadım yüzüme tonik nemlendirici uyguladığım günler göz altıma da aynı ürünü kullanıyorum bu bi hata mı? Göz kapaklarım fazlaca yağlı olduğu için hiçbir şey kullanmıyorum zaten o kısma. Bir de kapatıcı kullanmadım şimdiye kadar göz altımda renk problemi yok ama eşitlemek için fondöten sürersem göz altlarıma da sürüyordum bu bir sorun oluşturur mu? Ve tabiki tavsiye edebileceğiniz ürünler var mı gece-gündüz kremi gibi.

1. yüzünüze sürdüğünüz nemlendiriciyi tabii ki göz çevrenize de sürebilirsiniz, ama mesela göz çevreniz cildinize göre daha kuruysa yetmiyor göz için.

ben rival de loop, estee lauder, avene, la roche posay göz kremlerini dönüşümlü olarak kullanıyorum. rival de loop uygun fiyatlı iyi bir seçenek, onunla başlayabilirsiniz...q10 serisi güzel bence mesela. zaten sonrasında göz çevrenizi daha iyi tanıyıp başka kremlere geçersiniz. kiehl's de iyi göz kremi konusunda.

fondöten göz altı konusu ise bence tercih meselesi. çoğu youtuber öyle yapıyor, ben de geçmişte sürmüştüm ama çizgilere dolabiliyor ve plastik görüntü olabiliyor. o yüzden kapatıcı sürüyorum artık sadece

5 eylül 2016 12:11

2. (yazar: makyaj dukkani)Çok teşekkür ederim biraz içim rahatladı göz çevresi için ayrı ürünler kullanılanılmalı diye okumuştum napıyorum ben diye korktum.

Ben de bu markaları araştırıyordum şimdi ama fiyatlar çok yüksek geldi bana en azından bi indirim yakalarsam alabilirim o zamana kadar rival de loop dediğiniz gibi :)

Dermoskin ürünlerini denediniz mi?

5 eylül 2016 12:33

3. (yazar: lillian) teşekkürler. Bende fondöten çizgilere dolma yapmıyor zaten çok fazla sürmüyorum gözaltılarıma, sanırım uğraştıkça sorun olacak diye de korkuyorum göz altımda bi problem yokken kapatıcı kullanmak istemiyorum fondöten de özel günlerde ama bundan sonra altına kapatıcı uygularım estee Lauder kapatıcı vardı elimde bi sorun yaratmaz umarım.

Kiehl'si çok duyuyorum ama sitesinde hiç indirim yok indirim dönemi olmasına rağmen, indirimde yakalayabilirsem alıp deneyeceğim ama yazdım aklıma. Teşekkürler tekrar.

5 eylül 2016 15:46

4. kapatmayi gerektirecek bir probleminiz yoksa koyu halka , morluk vs gibi yani kapatici kullanmayın zaten bugüne kadar kullanmayarak çok da iyi yapmışsınız bence. renk eşitlemek için illa fondoten ya da kapatici tarzı ürünlere gerek yok diye dusunuyorum ben. bir de göz altına fondöten kullanılması pek mantıklı bir secenekmis gibi gelmiyor bana ekstra kuruluk vs gibi problem yaratıyor çoğu kez

bir de kirisiklik diye tabir edilen büyük ihtimalle yeni oluşmaya başlamış ince çizgilerdir. onlar için de düzenli olarak nemlendirmek ve kolajen üretimini destekleyen bir göz çevresi kremi kullanmak faydalı olabilir.

5 eylül 2016 15:52

5. (yazar: nilll) teşekkürler cevapladığınız için.

Renk eşitlemek için ne yapmalıyım peki denemedim ama yüzle göz çevrem arasında renk ve doku farkı oluşmaz mı bir şey sürmezsem.

Mimik çizgileri kırışıklık dediklerim ama otuzundan sonra belirginleşir dedi arkadaş da, şimdiden önlem al krem botox falan dedi işte. Bunun için önerebileceğiniz bi krem var mı peki?

5 eylül 2016 15:57