günaydın süslüler, gratis’ten gözlük alsam gözlerim bozulur mu sizce? uv400 yazmışlar ama imkansız geldi 75 liralık gözlük sonuçta?

1. Annem görünümü hoşuna gidince alma ya desem de rossmann'dan güneş gözlüğü aldı. Benim gözlükçüden iyi diye aldığım gözlükten çok çok daha iyi gösteriyor. Şok oldum.

17 temmuz 2022 10:24

2. Gözlüğün iyi gösteriyor olması sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor

17 temmuz 2022 10:30

3. kozmetik ve giyim mağazarında satılan hiçbir gözlük optiklerde satılan gözlüklerden daha iyi olamaz kendinizi kandırmayın boşuna. Güneşten korumadığı için Gözlerine vereceği zarar da cabası. Üstüne biraz daha koyup işe yarar bir gözlük alabilirsin.

17 temmuz 2022 10:33

4. Enflasyon ve döviz bu halde olmasa kaç TL'lik gözlük olurdu, öyle düşün. Katarakt olmayin.

17 temmuz 2022 12:09

5. Atasundan 170 liraya polarize gözlük aldım. Bence böyle şeyler kovalayıp almak daha mantıklı.

17 temmuz 2022 12:45

6. gözlük gözü nasıl bozuyor süslüler? ciddi bilmediğimden soruyorum. ışıktan korumadığından dolayı bozacaksa gözlük takmamış gibi olmaz mı sadece? ayrıca high end ürünlerin high end fiyatlarla üretilmediğini araştırın biraz. mesela rayban gözlüklerin maliyeti 20 dolar iken satışları 200 dolar oluyormus. aynı bantta birçok farklı gözlük üretiliyormus. adını unuttum ama çoğu gözlük markası (rayban dahil) aynı firmaya aitmis zaten, piyasayı da kendi belirliyormus aynı banttaki ürünlere çeşitli fiyatlandırmalar ile.

17 temmuz 2022 22:58