- süslü
- bürokrasi
- diğer
- linki kopyala
- şikayet et
güneş burcu boğa, yükselen aslan kadın ve güneş burcu ikizler, yükselen koç erkek uyumu nedir süslüler?
erkeğin burçları rezil ötesi diyebilirsiniz biliyorum. ben de duygusal bi hoşlanma vs hissetmiyorum aşk beklentim de yok ancak uzun zaman sonra biriyle aramda böyle bir şey oldu ve çok garipsedim. yani hoşlantıdan ziyade, aramızda garip bi çekim yoğun bir tension hissediyorum ve bu tek taraflı olamayacak kadar belirgin gibi. ama olay şu kiii :d karşı taraf değişik bir ilgi gösteriyor, bakışları üzerimde, muhabbeti bana çevirip sürekli beni zikrediyor gibi :d ama karı kız muhabbeti de yapıyor?? ahahhahah. o gruptan ortak yakın erkek arkadaşımızla yaptığım gibi. yani arkadaş olmaya çalışıyor o zaman çok net diye düşünüyorum. başta beni mi deniyor, kendini mi kanıtlamaya çalışıyor diye düşünmüştüm çünkü dışadönük, özgüvenli biri gibi değil, kapalı ve buzdolabı gibi birisi:d çok yakın arkadaş grubumdan biri kendisi ama ikimiz ancak yeni tanıştık diyebilirim. dediğim gibi benle karı kız muhabbeti yapan biriyle zaten flört durumum olamaz ama beraberkenki bu garip durumu anlamlandıramadım fdjhakkjhfd. size yazmak istedim ay uzun yazdım sanırım özür dilerim öpüyorum siziii
- cevaplar