güneş esmerliği/karalığı nasıl geçer?

süslüler selam. güneşlenmekten dolayı kolumun arkası ve önü bambaşka iki renk aynı şey sırtım göbeğim için de geçerli. bukalemun gibiyim. asit mi iyi gelir kesin bir çözümü var mıdır?

1. bronz görüntüye "kara" dendiğini bir tek burada duydum, hep aynı kişi mi soruyor bu soruları acaba? koyu falan ok ama "kara" ne?:d

29 ekim 2023 00:16

2. bronz kara ne fark eder? güneş kararması dendiği için o şekilde sordum

29 ekim 2023 00:34

3. nasıl ilk kez burda duyuyorum anonim? bu ülkede esmerlere genelde kara denir hiç duymadın mı?

süslü her güneşe çıktığında yanmış olan cildine mutlaka güneş kremi sür ki iyice yanmasın. zaten cilt zamanla eski haline döner. güneşten koruman yeterli. ama daha hızlı geçsin istersen asit kullanabilirsin. arbutin ve niacinamide de cilt kararmalarina iyi gelir diye biliyorum. tüm bunların üstüne düzenli nemlendirme ve keseyle kısa sürede toparlarsin. ama keseyi yazın, asitleri kışın kullan bence.

29 ekim 2023 05:28

4. Bronz cilt demek zarar gormus cilt demektir. Ustune asit surmeyin. Peeling vs bi syre cildinizi rahat birakin.

Gunes karaligi diye de bi kalip yok yani. Esmer birine kara denebilir de gunes karaligi ne hahah istediginiz gibi ifade edin tabii ama komik duruyor, guldurdu bi

29 ekim 2023 11:55