Kova erkeğiyle hiçbir burç anlaşamaz. Onları yalnızlığa terk etmeliyiz!
Hahahaha süslü sanırım öyle birde kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannediyorlar
Valla dikkat et süslüm. Öyle bir ele geçiriyorlar ki seni aklın duruyor :(
Çoktan ele geçirmiş bile olabilir süslü :(
Ne gibi falsoları var süslü? Netlerinden rahatsızsın şu an? Gerçekten çok merak ediyorum çünkü kova erkeklerinden çoğu kadın çekiyor, ben de dahil. Aynı özellikler mi acaba diye düşünüyorum.
A1 süslüm aşırı bir egosu var herşeyi ben bilirim modunda yada mesela buluşma ayarlanacak benim dediğim olacak şeklinde bazen diretebiliyor. Baya ciddi be soğuk bir insan bense neşeli bir insanımdır genelde de hep böyle neşeli güleç insanları tercih etmişimdir ilişkilerimde ama genede bilemiyorum çekiliyorum onun bu ciddi oluşuna bile. Bir de mesela cevap vermek istemediği şeylere hiç cevap vermeye tenezzül bile etmiyor bazen aşırı uyuz oluyorum
Ay süslüm benimki de aşırı konuşuyor. Bazen o kadar boş yapıyor ki keşke biraz ciddi olsaydı diyorum :( sanırım hiç ortaları yok bunların. Ve eveeet konuşmak istemediği hiçbir şeyi konuşmuyor...
ben en çok onu iş hayatında merak ediyorum ya. Bana karşı o kadar garip bir adam ki acaba iş hayatındaki insanlara nasıl davranıyor aşşşşırı merak içindeyim. Eğitim sektöründe çalışıyor kendisi 31 yaşında ama görsen liseye giden 16 yaşında ergen ahahahahha. Seninki kaç yaşında?
Ya aynı şeyi bende düşünüyorum mesela bana karşı mı böyle yoksa her ortamda mı böyle ciddi diye cidden demekki ortaları yok. Zaten bir ara şöyle bir söz duymuştum süslü kovalar ya deli olur ya filozof. Benimkide 26 yaşında süslü :)
Umarım çoook mutlu olursun süslüm.
Birkaç taktik verecek olursam çok fazla üstüne gitme bazı konularda. Çok arayıp sormazsan gerçekten kıymetli oluyorsun bunlara ama hiç de yazmamazlık etme. Hiç bilmediğin konular üzerine saatlerce konuşabilir mesela benimki araba manyağı ve anlamama rağmen sürekli araba konuşuyoruz. Zamanında ona o hakkı vermiş bulundum şimdi önünü kesemiyorum. Sen nerede durması gerektiğini ona açık açık söyle.
Yaa teşekkür ederim süslüm inşallah sende çoooook mutlu olursun :) Bu güzel tavsiyelerin içinde çok teşekkür ederim ❤️❤️