günlük hayatta melek kartları kullanıyor musunuz?

ve meleklerin bize yardım ettiğine inanıyor musunuz?

1. Süslü sen kullanıyor musn

13 şubat 2021 00:56

2. Kullanmıyorum ama meleklerden yardım istediğimde yardımın geldiği olmuştu

13 şubat 2021 00:59

3. Evet kullanıyorum çoğu zamanda çok isabetli cevaplar ve işaretler alıyorum ama bu bilinçaltımın bana bir oyunu mu yoksa kullanan herkes böyle mi düşünüyor diye soruyorum

13 şubat 2021 01:00

4. İstesem bana çekebilir misin süslü tarot gibi sorulara yanıt alabiliyor musn

13 şubat 2021 01:03

5. Sorunu sorarsan çekebilirim direk geleceğe dair yanıt vermiyor ama anlık birşey bilmek istiyorsan yada ne yapmalısın ne etmelisin gibi bir tavsiye istiyorsan çekeyim

13 şubat 2021 01:05

6. Evet süslü su an kariyerim durmuş noktada bunun için ileriye dönük ne yapmalıyım. Aklımdan geçeni mi yapayım yoksa bekleyip gelisme olmasını mı göreyim

13 şubat 2021 01:06

7. Anonim 1 kart çektim sorun için, sezgilerini dinleyip aklından geçeni yapmalısın diyor. Sen zaten ne yapman gerektiğini biliyorsun mesajı veriyor, doğayla bitkilerle daha çok zaman geçirirsen sezgilerin dahada güçlenecek diyor aynı zamanda.

13 şubat 2021 01:13

8. Süslü teşekkür ederim kırmayıp baktığın için. Ben bilmiyorum ama sana iyi dileklerimi yolladım 🌺

13 şubat 2021 01:14

9. Rica ederim çok teşekkürler🥰

13 şubat 2021 01:16

10. süslüm lütfen bana da çeker misin? konuştuğum ve sevdiğim biri var, onla olacak mıyız acaba?

13 şubat 2021 01:21