günlük ped ve iç çamaşırı değiştirme sıklığı?

süslüler her gün vücudunuzu yıkıyor musunuz? yıkadığınızda iç çamaşırınızı da günlük değiştiriyor musunuz? günlük ped kullanıyorsanız iç çamaşırınızı ne sıklıkta günlük pedinizi ne sıklıkta değiştiriyorsunuz?

1. Ben her gün vücudumu yıkıyorum sabun olmasa bile ılık suyla. sabah akşam değiştiriyorum iç çamaşırı rahat edemiyorum az da olsa akıntı oluyor. Günlük ped regl sonrası üç dört gün kullanırım

30 ocak 2019 22:21

2. Regliden bir kaç gün öncesi haricinde Günlük ped kullanmıyorum. Onun dışında günlük duş alıyorum duş alamasam da çamaşırımı akşam uyumadan önce ve sabah kalkınca değiştiriyorum.

30 ocak 2019 22:21

3. Gün aşırı duş alıp her gün çamaşır değiştiriyorum ama akıntim olmuyor benim

30 ocak 2019 22:26

4. Gun asiri duş aliyorum. Gunluk ped sadece reglden sonra 2 gun kullanıyorum. Iç çamaşırımı bazen günde 1 bazen 2 kez degistiriyorum

30 ocak 2019 22:27

5. Her gün muhakkak saçlarımı olmasa da vücudumu yıkıyorum yani çabuk bir duş alıyorum ve günlük iç çamaşırı değiştiriyorum muhakkak. Akıntım olduğu zamanlardaysa, ki genelde ayda 7-8 gün olur en fazla, günlük üç dört kez günlük ped değiştiriyorum. Mantar vb. Problemim olmadı bu sık değişim yüzünden. Pamuklu iç çamaşırı kullanıyorum, bunun da etkisi var tabii.

30 ocak 2019 22:27

6. Her gün duş alıyorum arada bir gün atladığım oluyor. Duş almasam bile sabah evden çıkarken giydiğim çamaşırı mutlaka akşam eve gelince değiştiririm. Evde giydiğim çamaşır pamuklu, daha rahat klasik modelken, dışarda giydiklerim pantolonda iz yapmasın diye gstring tarzı oluyor. Günde 2 çamaşır değiştiriyorum yani.

30 ocak 2019 22:30

7. Her gün duş alıyorum, saçlarımı yıkamasam bile vücudumu yatmadan mutlaka yıkıyorum. İç çamaşırımı Gunde 2 kez değiştiriyorum. Regl öncesi ve sonrası 1-2 gün günlük ped kullanıyorum. Günlük pedi de 2 saatte 1 değişiyorum içim rahat etmiyor. Bunlar harici geceleri çamaşırsız uyuyorum :)

Yıllar önce günlük ped, benim icin iç çamaşırı gibiydi. Çamaşırı giydiğim an yapıştırırdım. Sürekli de akıntı sorunu yasıyordum, kurtuldum.

30 ocak 2019 22:37

8. geldi yine aylık sorumuz <

her gün yıkanmıyorum şu anda. her yıkandığımda değiştiriyorum, günlük ped kullanmıyorum iç çamaşırını sık değiştiriyorum.

30 ocak 2019 22:47

9. cevaplarınız için teşekkür ederim süslüler ben regl dönemi dışında günlük hayatta da günlük ped kullanıyorum sağlıksız mı peki bu

30 ocak 2019 22:52

10. Yahu 😂 hakikaten bu soru niye her ay geliyor, tekmil verir gibi cevaplıyoruz her defasında 😂. Bir Bu, bi de kokulu sorular. o da bugünlerde gelir bir aksilik olmazsa avsvff

30 ocak 2019 22:53