gürültü yapan dükkan için polis çağırılır mı?

evin altındaki dükkandan bahsediyorum süslüler, defalarca uyardık dinlemiyolar. polis çağırmayı düşünüyorum, polis bir şey yapar mı yoksa beni ilgilendirmez der mi

1. Akşam 9dan sonra ise polis çağırmak sen hakkın, polis ikazına rağmen 2. Kez tekrarlanırsa cezası var.

7 mayıs 2022 00:20

2. Evt polis beni ilgllendirmez yhaa banane der. Kac yasindasiniz?

7 mayıs 2022 00:38

3. ne dükkanı bu süslü? ve gürültü ne gürültüsü? eğer yaptıkları iş gürültülü bişeyse bunu akşam 9 10 a kadar gözardı etmek zorundasınız dükkan üzeri ev aldıysanız.

benim önceki evim hem bakkal yanı (bakkalla bitisik gibi) hem de giriş kattı. çocuk sesi bakkalın gürültüsü deli ediyodu. bakkala arkadaşlarını falan topluyodu adam gece 2 3 e kadar ses vardı. ama asla engel olamadık.

dükkan üstü evler de aynı şekilde altında bi iş yeri olduğu için mecbur gürültü ses olacak. ama ekstra keyfi rahatsız edici bişeyleri varsa polisi arayın.

7 mayıs 2022 00:44

4. Market süslü, normalde 9 da kapatıyor yani ama arka tarafta bahçe olduğu için toplaşıp bunlarda ses yapıyorlar ama her gece her gece katlanamıyorum. Polisten cezayı yerlerse akılları başlarına gelir diye düşünüyorum ama tabi yalnız yaşayan bi kadın olarak bu serserilerle nasıl başa çıkacağım onu da bilmiyorum :)

7 mayıs 2022 00:56

5. Bizim de evin altında terzi var pazar sabahı bırrrt bırrrrtt diye ses geliyordu. Babam da inip yeter her pazar seni mi çekicez şu saatlerini bi ayarla artık dedi. Terzi de eee napalım burası terzi deyince (link: https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTaa4BAeI24Q6YfZx8szrb4dJbt4kF-oihkYQ&usqp=CAU Tık)

7 mayıs 2022 00:58

6. Sonuç olarak ses kesildi

7 mayıs 2022 00:59

7. Ayrıca şikayet ettiginde kimin şikayet ettiğini direkt ifşalıyolar yalnız yaşıyorsan ve karşındakiler serseriyse onları tanımayan başka biri şikayet etsin. Mesela ben

7 mayıs 2022 01:00

8. Süslü yalnız yaşadığım için çekiniyorum zaten @ç(yazar: Selenice) yoksa başlıcam sülalelerinden canıma tak etti yani. Şikayet eden kişiyi söylemeleri hoş olmamış şimdi şikayet etmeye de çekineceğim

7 mayıs 2022 01:12

9. Bin yuz kere manyak komsularimi sikayet ettim. Asla gelip sizi su sikayet etti demediler. Sikayetiniz nereye ise onu aliyorlar sizin ev numaranizi/konumunuzu sormuyorlar. Sonra da gelip sikayet var sessiz olun diyorlar. Bu uyari sekli. Sen ceza yemelerini istersen o zaman polis geldigi zaman cikip ben sikayetciyim demen lazim.

7 mayıs 2022 02:07