güzel kızla çekici kız arasındaki fark nedir?

veee siz hangisini seçerdiniz?

1. Güzel kız yüzü, kaşı, gözü güzel, fiziği genelde ortalama, daha çok cici duran kızdır.

Çekici kız farklı, şurası yüksek, yüzünde veya fiziginde aşırı güzel bir şey bulunamayan ama totalde bakma arzusu uyandıran, baktiran kızdır.

Ben açıkçası karizmatik, çekici kadınları beğeniyorum. Güzel kızlar libido killer geliyor bana. Selin yagcioglu gibi falan mesela.

14 ağustos 2022 18:45

2. hoşluk, çekicilik, coolluk, karizma >>>>>>güzelik ve yakışıklılık bence.

mesela kıvanç tatlıtuğ çok yakışıklı, su götürmez bir gerçek bana göre. kendisini en son yakamoz dizisinde izlemiştim -diziye tahammül edemedim bir süre sonra, but that's not the problem- kıvanç'ın ve ertan saban'ın birlikte oynadığı sahnelerde gözüm hep ertan saban'daydı. daha iyi bir oyuncu, onun da etkisi vardır zaten yakışıklı da ama bu tanıma kıvanç kadar uymuyor. yine de günün sonunda kendini daha çok izlettiriyor.

14 ağustos 2022 18:53

3. a1 +

iyi de sevişiyordur sanki adsfdffg

14 ağustos 2022 20:18

4. Bence gerçek güzellik karizma ya. Kaşı gözü güzel olup da ölü balık gibi olanlari güzel diye tanımlayarak büyük hata ediyoruz.

Mesela mira Önal sadece güzel, hiç bir çekiciliği yok.

15 ağustos 2022 11:04

5. Burada yazılanlara göre guzellik dis gorunusle, çekicilik ise cinsel olarak arzulamakta alakalı. kimi niye arzuladığımıza dair farklı fikirler var. Çoğu da dis görünüşle degil, psikolojiyle, öruntulerle falan alakalı.

15 ağustos 2022 12:56