g5 ya da lenf drenaj yaptırıp memnun kalan süslüler?

tavsiye eder misiniz? yürüyüş ve sağlıklı beslenme ile kilo vermeye çalışıyorum ama sanki eksik hissediyorum. işe yarıyorsa eğer 10 seans almak istiyorum.

1. ben aktif spor yapıyor ve yediklerime dikkat ediyordum süslü, hem üst bacak hem karın bölgesi için beşer seans g5 yaptırdım; hiçbir işe yaramamıştı bende ne yazık ki. her seans sonrasında aletle yapılan baskıdan dolayı çokça morluk oluşuyordu o bölgelerde. ne yazık ki benim deneyimim olumsuz :/

11 ekim 2022 17:50

2. Sakın süslüm sakın. Lenf drenaj ve g5 masajı yaptırdım. Tabi bundan 6 sene önce falan. Şu anki teknolojide durum nedir bilmiyorum ama yine de tavsiye etmiyorum. Çünkü direkt dokuya zarar veriyor. Selüliti olmayan ben selülitten beter bir cilt görünümüne maruz kaldım. Yıllar yıllar oldu ne yapsam düzelmedi. Cildiye doktoru kuzenimin eşi, kendisi de çok kızdı, cahil misin nasıl böyle darbeli şeylere izin verirsin diye. Asla tavsiye etmiyorum. Evet inceltiyor ama tamamen anlık. Diyet ve spor ikilisinin kalıcılığı olmaz. Lütfen yapmayın bunu kendinize.

11 ekim 2022 21:58