gec boşalma hakkında? tedavisi var mı görmeli mi?

süslüler prezervatif olmadığı halde geç boşalmak normal değil di mi karşıdaki asla bosalmiyor boşaldiginda da çok geç boşalıyor. doktorlar buna çözüm bulabiliyor mu ya da doktora git desem kırılır mı?

1. Süslü benim sevgilim de prezervatifli prezervatifsiz fark etmeden çok geç boşalıyor. sonlara doğru canım yanmaya başlıyor artık. Psikolojik bir sorun sanırım, 1-2 kere lafını açmaya çalıştım ama pek oralı olmadı:( takipteyim sorunu

9 mart 2022 12:51

2. Düzenli kullandığı bir ilaç var mı? O da etki ediyor olabilir.

9 mart 2022 13:05

3. süslü ne kadar br geçlikten bahsediyosun

9 mart 2022 13:08

4. Yok susluler kullandigi ilaç yok mastürbasyonda da aynısı oluyor diyor 25 dk prezervatif olmadan boşalmadi geçen bıraktım ben de :(

9 mart 2022 13:37

5. partnerinizin boşalmasını etkileyecek bir eylem yapmadığından veya bir ürün kullanmadığından emin misiniz? kadınların erken boşalma problemi olan erkeklerle tam bir doyuma ulaşamadığı genel bilinen bir durum olduğu için nedense geç boşalma erkekler arasında gurur duyulacak bir durummuş gibi görülüyor. Sırf partnerine geç boşalan erkek imajı çizmek için sevgilisiyle görüşmeden önce masturbasyon yapanları veya gizlice geciktirici kullananları çok duydum gerçekten sorulunca da özellikle kendi doğalları buymuş gibi hayır canım ne alaka benim hep böyle tribine giriyorlar. hatta bir arkadaşım sevgilisiyle cinsel problemler yüzünden ayrılma noktasına gelmişti. kız artık ne kadar rahatsız olmaya başladıysa sevişmek istemiyorum ben de kasıldığım için bir şey hissedemiyorum artık cinsel anlamda diye bize dert yanmıştı artık. erkek arkadaşına ya doktora git ya da biter diye ciddi bir baskı uygulayınca çocuk itiraf etmek zorunda kalmıştı.

9 mart 2022 14:35