gece nemlendiricisi olarak face oil serumu

Susluler merhaba, ben gece yatmadan once yuzume bu yagli serumlardan kullanip sabaha yumusacik uyanma hissini cok seviyorum ve buna uygun en temiz icerikli urunu ariyorum ama bir turlu bulamadim. Cyrene moonlight beauty serumda komodojenik palm yagi var. Kiehls midnight recovery de komodojenikmis. Peter thomas'in squalen iceren serumu icin yag olmadam emilimi mumkun degil demis expertler. Onun disinda temiz icerikli face oil bulamadim, duyan bilen varsa bir tavsiye verin lutfen. Kullandiginiz face oil serumlar neler? Cildim kis aylarinda kuruya donuk oluyor ve normalde sivilce sorunum yok ama komodojenik urunler cilt alti sivilcesi yapabiliyor.

1. rival de loop markasının yüz serumları var, bence bir inceleyebilirsiniz. sözlükte başlıkları olsa gerek

16 kasım 2016 14:25

2. pai markasının rosehip biogenerate yüz yağı var; hazır ürün olarak.

yüzüm çok kuruduğunda ben de yağ kullanmayı seviyorum, bi taşıyıcıyla birlikte daha iyi emildiğini düşünüyorum ama. pirinç kepeği yağı, kuşburnu çekirdeği yağı ve üzüm çekirdeği yağlarından birer damla madecassol'ün ya da bepanten'in içine damlatıp kullanıyorum. belki işinize yarayabilir.

16 kasım 2016 14:26

3. Florame markasına bakabilirsiniz.

16 kasım 2016 14:51