gelin hazırlanırken ne giyer

Yakında düğünüm var. Hep kızlarda görüyorum saç ve makyaj yapılırken sabahlık giyiyorlar. Çıkarması daha pratik oluyordur tabiki çok iyi fikir fakat aklıma takılan bir soru var. İçlerine ne giyiyorlar? Sadece çamaşır değildir heralde değil mi? Ne bileyim açılır falan gibi geliyor bana. Kuaföre yani sokağa bile öyle çıkan var. Evli ya da yakını evlenmiş süslüler yardımcı olabilir mi?

1. bende düğün günü sabahlık giymiştim kuaförde içimde gelinliğin altına giyeceğim gepyer ve çamaşır vardı. altıma da bi kot geçirdim. üst tarafı kontrol edebilir de alt dediğiniz gibi açılabilir vs.

AMA İLLa sabahlık olmak zorunda değil. önden düğmeli gömlek+pantolonda oalbilir

19 ocak 2017 22:15

2. Anonim 22:15 teşekkür ederim. Ben de altına enazından bir alt giymeyi düşünüyordum ama herkes nasıl öyle giyiyor valla bilemiyorum.

Anonim 22:22 ben kendim giyeceğim demedim soruyu okursan, başkalarında gördüğüm durumu sordum. Ayrıca sabahlık da giyebilirim nesi komik. İnsan 1 kere evleniyor. Özenebilir ne var bunda.

19 ocak 2017 22:35

3. ben gömlek+kot giymiştim. yani sabahlık falan güzel şık duruyor bence de özellikle o anların fotoğraflarını çektirtecekseniz ama o bana daha çok makyajı saçı vs otel odasında ya da kendi evinde yaptıracak olanlar içinmiş gibi geliyor. hayırlı olsun şimdiden.

19 ocak 2017 23:33

4. Ya sevgili anonimler, arkadaşlarım giydi çok da güzel oldu. Ben de öyle yapmayı düşünüyorum ama oturuşuma kalkışıma pek dikkat edebilen birisi değilimdir. Kuaförde insanlar oramı buramı görsün istemem. Benim gibi insanlar da elbet vardır.

Bence gayette tatlı oluyor. Nedimeler de sabahlık giyiyor falan. Fikir istedim konuyu nerelere getirdiniz. Yok giyene laf ediyormuşum da yok teyze kafasındaymışım da. Genç gelin de olabilirim 50 yaşımda ilk evliliğimi yapıyor da. Soruya cevabınız varsa insan gibi yazın. İlk arkadaş ne güzel yazmış ne giydiğini. Ne gömlekmiş ya.

19 ocak 2017 23:35

5. (yazar: darkboomhoney ) çok teşekkür ederim. En yardımcı açıklamalardan oldu. Bencede fotolarda harika görünüyor. En kötü sadece fotoğraf için giyebilirim.

19 ocak 2017 23:37

6. cevaplar maşallah saldırı gibi. ben normal kıyafetimle gittim sıradan kuaförler önce gelinliği giydiriyor valla gelinlikle saç baş yapılıyor

19 ocak 2017 23:48

7. Yani bu sabahlıkla hazırlanma olayı kuaför ayağınıza geliyorsa olur. Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla dışarı çıkan/kuaförde sabahlık giyen tanıdıklarınız varmış. Ben böyle bir şeye şahit olsam garipser ve özenti derdim açıkçası.

Açılması falan değil, elbisenin açılma ihtimali neyse o da dışarı da giyilmesi komik yani sabahlığın.

Kuaföre giyinik gidip orda sabahlık giymek de komik bence. Sabahlığıyla otel odasında fotoğraf çektirenlere özenmek gibi.

Yani sabahlıkla hazırlanmanın, hoş görünmesinin dışında bir mantığı var, pıt diye çıkarıp atabilmek. Dışarda olacaksınız/altına bir şey giyecekseniz mantıksız

20 ocak 2017 00:05

8. Hayırlı olsun hep mutlu olursunuz İnşallah : ) sorunuza cevap olmayacak; ancak bazı anonimlerdeki bu kibre ve aşağılayıcı tavırlara gerçekten hayretle bakıyorum. Çünkü sözlükteki girdilere bakınca böyle üslupları çok nadir görüyorum. Kim olduğunuz bilinince farklı bilinmeyince farklı... lütfen biraz ılımlı olunuz ya da yardımcı olmak istemiyorsanız hiç yazmayın bence : )

20 ocak 2017 02:36

9. dışarıda hazırlanacaksanız sabahlığı tercih etmenizi tavsiye etmem, kuaför evinize ya da otele vs gelecekse daha mantıklı.

rahat bi pantolon ve kolay çıkarılabilecek bir üst çok rahat iş görür kuaförde.

20 ocak 2017 10:28

10. (yazar: susluyesil) teşekkür ederim.

(yazar: sutlukahve) hazırlanırken gelinliği giymemi isteseler de kabul etmem sanırım. O stres ve kafamda fön makinesiyle terlerim gibi geliyor. Bu durumu da düşüneceğim kuaförümle de konuşayım. Teşekkür ederim.

anonim 00:05 teşekkür ederim görüşünüz için.

(yazar: hmezgi) Bende aynı fikirdeyim. Soruyu yardım almak için soruyoruz dalga geçilmesi için değil. Malesef anonimlik çıktığından beri troll soru ve cevaplar arttı.

anonim 10:28 görüş için teşekkür ederim.

Sanırım kararımı verdim gibi. Eğer kuaförde hazırlanırsam kolay çıkarabileceğim ve rahat edebileceğim bir elbise giyeceğim. Eğer düğün yerinde hazırlanacaksamda sabahlık içine tayt. O sabahlıklı fotoları çok beğeniyorum. Azıcık özentilik ama 1 kere olacak hatıra kalsın diye çekilmek için giyerim sanırım. Düğüne kadar 10 kere daha fikrim değişir ama olsun. İyiki varsınız

20 ocak 2017 11:04