gelinlik üzerine ne taktınız? kolye küpe bileklik?

süslüler su yolu setlerden asla istemiyorum ama ne takılabilir? görsel olarak gelin fotoları araştırdığımda çoğu kişide set var ama ben demode buluyorum ve düğünden sonra da günlük takabileceğim minimal ama gelinlikle de basit durmayan bir takı arayışı içindeyim. siz ne takmıştınız?

1. Annemler bana inci set aldı süslü, pırlantalı inci küpe, düz sıra inci kolye, bir de bilekliği var. Ayakkabım da inci detaylı olduğu için gelinliği düz ipek seçtim, düz yırtmaçlı ipek gelinlik üzerine inci set olacak.

23 haziran 2023 15:38

2. Esinlendiğim (link: https://www.instagram.com/reel/CqtE83dsYhj/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== look).

23 haziran 2023 15:39

3. Süslü inci ve normal suyolu olabilir. Hatta normal suyolunda pek çok farklı seçenek de var ve sosyal hayatta da kolayca kullanılır. Farklı seçenek dediğim düz suyolu haricinde mesela süzme taşlı, markiz taşlardan çiçekli (gizlinot: hatta bu ünlü bir markanın modeliydi) , bagetli ve normal taşlardan oluşan vs gibi. Özellikle altın, pırlanta mı istiyorsunuz bilmiyorum ama ben bu dediklerimi gümüşçülerde gördüm.

23 haziran 2023 15:41

4. İnci kolye ve küpe. Gelinliğimin dekolte kısmı da inci taşlıydı

23 haziran 2023 15:50

5. Ucu beyaz altınlı inci kolye ve küpe taktım. İncisiz gelin düşünemiyorum. Dünyanın en zarif görüntüsü olabilir 🤍

Mutluluklar süslü

23 haziran 2023 15:53

6. Hiçbi şey takmadım küpe bile çünkü unuttum :d unutmasaydım eşim gümüş bi set hediye etmişti doğum günümde sade, onu takacaktım :d

23 haziran 2023 15:58

7. https://www.lamerv.com/buyuk-inci-kolye

bu tarz bi seçenek olabilir.

23 haziran 2023 15:59

8. Ben de inci takmistim.

23 haziran 2023 16:00

9. Mezuniyetimde hediye edilen inci kolye ve küpeleri taktım, aslında hesapta onlar yoktu ama deneyesim geldi ve çok daha güzel yakıştı. Annemler de alınmadı neden düğün hediyesi alınanı takmadın diye.

23 haziran 2023 16:05

10. 777 ben evleniyorum. 777