genital bölge kıllarını almayan bir kadın hakkında ne düşünürsünüz?

1. Olması gerekeni yaptığını düşünürüm. Orada o kılın da işlevi var. Makasla kısaltmak en sağlıklı olanı.

20 mayıs 2022 14:07

2. Benim killarım çok yoğundu açıkçası almayınca aşırı kaşıntı yapıyordu. Rahatsızlık yaşıyordum. Lazere gittim ustler neredeyse tamamen bitti altlar biraz kaldı şimdi o tek tük kalanlar hiç rahatsızlık vermiyor. Öyle düzenli almıyorum açıkçası

20 mayıs 2022 14:14

3. genital bölge kıllarını almanın dünyada bir nevi kültürel bir durum olması, kültürüne bağlı olarak alıp almama durumunun değişmesi ve bir çok insanın bundan bihaber olmasının ne kadar kötü olduğunu düşünürdüm.

20 mayıs 2022 14:19

4. KİLODUNUN LEŞ GİBİ SAPSARI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜRÜM

20 mayıs 2022 14:20

5. les gibi koktugunu dusunurum. her gun dus bidi bidi demesin kimse regl olunca ve yaz sicaklarinda les gibi terliyor orasi da. ayrica kaşinir ya sakal gibi uzadikca uzar yani ince olmadigi icin kirilmiyor genital bolge killari. ogk. son olarak o kadar kilin arasinda insan rahat rahat klitine bile dokunamaz killarin arasinda. temiz puruzsuz islaklikla masturbasyon yapmanin keyfi bile baska oluyor valla

20 mayıs 2022 14:26

6. Burada atıp tutanların tamponun icat edildiğini bilmemeleri...

20 mayıs 2022 14:41

7. Upuzun uzatmıyor kendince kısaltıyor ve temiz tutuyorsa pis olduğunu düşünmem.

20 mayıs 2022 15:40

8. a6 bu kadar detay bildiğine göre baslıktaki ünlü sensin sanırım

20 mayıs 2022 16:07

9. hala ped kullanip kendi kokusmus kani uzerinde saatlerce oturanlar killarini almayanlara leş diyor:dd

20 mayıs 2022 16:20

10. Ben bu detayı neden biliyorum ve bundan bana ne? Diye düşünürüm.

20 mayıs 2022 16:31