yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    17 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    genital bölge kıllarını nasıl alıyorsunuz?

    lazer en iyisi evet ama öğrenciyim şu an bu seçenek değil. eldivenle almak daha iyi diyorlar ama tutup çekemiyorum dudakların kenarı bile çok acıyor kanıyor. jilet kıl dönmesi yapar diyorlar. ne önerirsiniz?

    1. süslü öğrencisiniz ama sadece genital bölge için seans başı 50 lira falan istiyor bir çok yer, bence biraz daha zorlayıp öyle yapın. bu arada jilet kıl dönmesini önlüyor ama kararma yapıyor, ağda da aynı şekilde.

    26 şubat 2020 12:17

    2. Lazer yaptırmadan önce jiletle alıyordum. İki kere kuaförde ağda yaptırmıştım feleğim şaştı. o kadar temiz olmuyor, hemen çıkıyor, kaşındırıyor falan ama bir süre acı çekmeden idare ettim artık. Sonra lazere koştum. Bence o kadar acı çekmeye gerek yok, lazer yaptirana kadar jiletle idare edilebilir süslü.

    26 şubat 2020 12:18

    3. Ben epilatörün kısaltıcı başlığıyla yapıyorum böylece kesme ihtimalim kalmıyor ama sonraki görüntü de kökten alınmış kadar iyi olmuyor tabi ben acıya dayanamadığım için yapıyorum.lazer olmaz demişsiniz de ben yine de deneyim olarak yazayım.bir süredir lumea kullanıyorum.hala uzayanlar var tabi.ama makineyi kullandığımdan beri üstten almış olsam bile kökten alınmış gibi gözüküyor.okuduğum yorumlara göre kısım kısım azalacak kökler hala görünecek zannediyordum ama böyle bir etkisi oldu bana iyi anlaşıyoruz:)

    26 şubat 2020 12:20


    4. Epilasyonla lazerle kurtuldum diyenler bir bakabilir mi? 

    Ben 2 yıldır lazer yaptırıyorum üst tamamen bitti ama alt kısımda (genital) halaaa var nemli bölge olduğu için bitmez azalır dediler

    Sizin tamamen bitti mi?

    26 şubat 2020 12:44

    5. Anonim 5 ben gitmeye devam ediyorum hala benimde sizin gibi ama annem uzun yıllar önce gitmişti annemin tamamen bitmiş durumda .

    26 şubat 2020 12:45

    6. Benim de çok az kaldı ama bitmedi süslü

    26 şubat 2020 13:19

    7. konu dışı ama genitale lazer yaptırırken lazerin hijyeni nasıl sağlanıyor?

    26 şubat 2020 13:47


    8. erkek arkadaşa genital bölge kılı jiletlettirmek agaaaaa seviyeyi bu kadar arşa çıkarmayın be olan var olmayan var

    26 şubat 2020 13:57

    9. lazere başlayana kadar jiletleyeyim ama ağda gibi pürüzsüz olur mu peki?

    26 şubat 2020 13:58

    10. jiletle olan görüntüyü hiç sevmiyorum ben ya. bir gün idare ediyor jilet, sonra kaşındırarak çıkıyor. ki benim kıllarım az ve ince olmasına rağmen kötü duruyor. kuaföre ağdaya gidiyorum şimdilik lazer yaptırana kadar. kendim almayı asla beceremiyorum çünkü. ömrümde toplam 2 kere falan jiletlemişimdir.

    26 şubat 2020 22:15