genital bölgede jilet kullananlar lütfen bakın?

süslüler yıllardır jilet kullanıyorum. çok arkalarda bile tüy kıl var maalesef oraları %100 alamıyorum. dış dudaklar bile tamamen olmuyor. temizlik açısından sıkıntı yok ama cinsel hayatımı etkiliyor bu durum. gündüz sevişmek istemiyorum mesela. jiletten hemen sonra tekrar çıkmaya başlıyor zaten. yıldım bu durumdan ama bana lazer ağda önerisi vermeyin lütfen, benim gibi olanlar neler yapıyorsunuz cinsel hayatınız nasıl bunu önemsiyor musunuz onu merak ediyorum

1. Süslü ben tek kişiyle sevişiyorum. Uzun süredir birlikte olduğum sevgilimle. O pek umursamıyo açıkçası, tabi ciddi anlamda saldığım zaman söylüyo. Ben de bi ara jiletliyodum ama sonra yaralar çıkmaya başladı. Ondan sonra ağdaya geçtim. Partnerinin de seni rahatlatması gerek tabi pornolardaki gibi her zaman tertemiz olmaz o bölge. Hatta bazı arkadaşlarım sıfır kıla alıştırma sevgilini derlerdi ilk zaman. Haklılarmış. Gerçek olan bu yani yapacak bi şey yok. Ben erkeklerin çirkin taşaklarını yargılamıyosam (kıllı ya da kılsız, iğrenç bi oluşum) bi zahmet onlar da benim vajinamı, vulvamı yargılamasın.

13 haziran 2021 16:14

2. Süslü eldivenle tek tek nasıl aldın ne kadar sürdü? Benim o kadar geniş bir alana yayıldı ki tek tek nasıl alınır bilmiyorum:d bir de ne kadar uzaması lazım eldivene gelmesi için

13 haziran 2021 16:14

3. Bir de a1 tüy sarartıcı değil azaltıcı di mi? Hiç duymamıştım. Hassas ciltlere de uygun mu acaba?

13 haziran 2021 16:15

4. Haklısın a2. Benim sevgilim de bu konuda hiçbir şey söylemiyor ama yine de ben kendim rahat edemiyorum. Bakmasını görmesini istemiyorum hiç. O da bu konuda niye izin vermiyorsun diyor ama ben o şekilde görse rahatsız olacak uzaklaşacak gibi hissediyorum:(

13 haziran 2021 16:17

5. Teşekkürler a1 bakacağım

13 haziran 2021 16:42

6. A4 makine dediğin epiletörle mi aldın? Bir de erkeklerin kullandığı tarzda tıraş makinelerinden mi kullansam diye düşünüyorum onlar jiletten daha iyi olur mu acaba

13 haziran 2021 16:43

7. Suslu ben tras makinesi kullaniyorum sifirlamiyor ama jiletin 2 gun sonraki hali gibi filan sanirim cok kucuk birakiyor ama jilet mahvediyor surekli kaşinti yara ust uste almaya calissan o yaralar kaniyor filan cok kotu yazarken canim acidi

13 haziran 2021 16:55

8. Makine ile almayın ya çok canınız yanar zaten. Ağda da hem cilde zarar verir hem de acır. Canınıza yazık. Lazer tamamen bitirmiyormuş orada. Lazer bitince yaptırılan bölgeyi jiletle almayın tekrar çıkar diyorlar. Seyrek olan tüyler koyulaşır vs. Diyorlar. E ben de o şekilde yarım yamalak alınmış şekilde de durmak isteneyeceğim için jilet kullanıyorum. Kıl kökleri gözüküyor ne yazık ki. Ters yönde alsanız batık oluyor, çok tahriş oluyor. Mesela bikini bölgesini tüy dökücüyle alıyordum. Çok yaydı ve kalınlaştı. Eşiniz/sevgiliniz de jilet kullanmıyor mu? Onun da kökleri vs. gözüküyordur diye düşünüyorum. O rahatsız olmuyorsa ve size bu konuda imada bulunursa sen de ağda yap vs. derdim ben olsam. Hee onun canı tatlıysa benim de tatlı. Sürekli ağda ve türevleriyle asla uğraşamam, canımı yakamam. Zaten tekrar uzaması lazım alınması için. E o sürede ne yapıyorlar. O yüzden ben de jilet dışı bir şeyle almayı hiç düşünmedim. Lazer de tam bitirmiyorsa e jilet yapmak da yasak lazer bitince. Ben de jilet kullanırım. Zaten her erkeğin kılsız olmasından hoşlandığını da zannetmiyorum.

13 haziran 2021 17:03

9. Bu arada kökten kılı çeken makineler için yazdım onu.

13 haziran 2021 17:04

10. A5 hangi marka model kullanıyorsun? Ben de şunları gördüm geçen ama sizce nasıldır?

(link: https://ty.gl/2xbrqez Philips) (link: https://ty.gl/hwai1av Sinbo)

13 haziran 2021 17:17