genital bölgem kapkara, iç dudaklarım sarkık?

ilişkide çok sıkıntı olan şeyler mi? daha bir ilişkim olmadı ama takıntı haline getirdim :( ne kadar önemli ameliyat olmaya gerek var mı :(

1. Asla sıkıntı olan şeyler değil sen sıkıntı yapmadığın sürece. Ameliyat gibi ciddi bir şeyi asla düşünme bile böyle bir sebepten

22 temmuz 2021 23:50

2. Açıkçası sarkık dudaklar çirkin duruyor bence. Seni de rahatsız ediyor sanırım. Ten rengin esmerse kara olması çok abes kaçmaz ama beyazsan onu da lazerle açtırabilirsin

22 temmuz 2021 23:52

3. Genital bolge burun mu ya? Kim goruyor? Hadi aynada bakinca gorulen bir yer olur anlarim. Cidden asiri sacma. Bunlara takilan erkek de pornolari gercek sanan malin tekidir

22 temmuz 2021 23:55

4. Esmerim aslında tek dudağım sarkık ve sarkık olan kızım kara :( sanki kesip alıversek her şey düzelirmiş gibi bir görüntü var

22 temmuz 2021 23:56

5. Yok artik ne ameliyati. Bu kadar nefret etmeyin kendinizden yahu. Erkeklerin siki altından mi? Dağdaki ayiyla sevgili olmazsan da kimse buna takilmiyor süslü açıkçası. Sen de amindan para kazanan pornocularla kendini karşılaştırma ndjfjg

22 temmuz 2021 23:59

6. Süslü erkekler böyle şeyleri takmıyorlar rahat olun. Her şekilde güzel ve sevilebilir olduğunuzu bilin. Kimsenin söyleyeceği şey de bunu değiştirmesin.

Biraz tecrübesizsiniz anladığım kadarıyla ve ilişkiniz olmamış. Cinsel yolla bulaşan hastalıklarla ilgili bilgi sahibi olmaya çalışın, erkekler bu konuda manipülatif olabiliyorlar. Hpv aşısını da araştırın.

23 temmuz 2021 02:20

7. Benim kadar iç dudakların sarkık değildir süslü merak etme. Ve ben bile ameliyat olmayı falan düşünmüyorum çünkü sağlık açısından hiç sorun yaşamadım. Farklı olmanın tadını çıkar herkes aynı prototipe sahip olacak diye bir kanun yok.

23 temmuz 2021 08:44

8. Abi ben hayatım boyunca bunu takıntı etmemişim he etsem de gidip amımı kestirmem erkekler için, geçen sene rastgele gittiğim kadın doğumcu bana genital estetik düşünürsen yapıyorum falan diyerek am shaming yaptı bana resmen. Nefret etmiştim o adamdan. Sana ne amk

23 temmuz 2021 12:27

9. porno sektöründe değilseniz amınıza da işlem uygulatmayıverin. cidden anlamıyorum. estetik karşıtı değilim ( burnum estetikli) ama kalkıp da yatacak kadar samimi olduğunuz bir erkek amınızla ilgili yorum yaparsa sen kendi yamuk sikine bak demeyi de bilin bir zahmet. ayrıca hiç ilişkim olmamış yazmışsın bilmiyorum daha önce penis gördün mü ama penis denilen şeyin kendisi saçma bir şey zaten. hele küçükken ezik büzük böyle diyorsun ki bu ne. demek istediğim cinsel organ alt tarafı. bu kadar toplumun pompaladığı standartlar için kendinizi heba etmeyin.

23 temmuz 2021 15:38