1. Sevgilim. Ben de erkeklerden umudu kesip sonsuza kdar yalnız kamayı kafama koymuştum süslü. Sonra tesadüfen bir arkadaşımın doğum gününde sevgilimle tanıştım. Tanıştığımız gün ertesi gün yazar mı acaba, o da benden etkilendi mi diye merak içindeydim. Yazdı. Sonra flört dönemimizde benimle çok güzel ilgilendi, beni merak ettiğine dair sorular, sınav öncesi arayıp başarılar dilemeler, sonrasında nasıl geçtiğini merak etmeler. Tanıştığımız gün giydiğim kedili çoraba dikkat edip ilk görüşmemizde bana sevdiğimi düşünüp üzerinde hayvan motifleri olan çorap alıp gelmeler. Kendimi acaba onun için değerli değil miyim diye düşündüğüm tek bir an olmadı. Ondan önce hep yakınlaşılıp sonu asla gelmeyen, ghostinge uğradığım ilişkiler yaşamıştım. Ama bu sefer bir gün bi anda ellerimi tuttu öyle yürüdük, öpüştük o gün. Sonra ben tabi ki eski tecrübelerimden dolayı sevgili olduğumuzu düşünmedim ama o gün o sevgili olduğumuzu düşünmüş. Arkadaşıma oldu falan demiş. Şimdi 2 yıldır hayatımda ve bir kere olsun beni önemsemediğini, benden başkasını gözünün görebileceğini düşündürtmedi. Bana karşı hep çok hassas, kullandığı kelimelerde çok seçici. Tartışmalarımız da oluyor elbet ama hep tamir etmeye çalışıyor. Ben konuşmak istemezken alıyor beni karşısına neye canın sıkıldı, anlat bana çözelim istiyorum gibi yapıcı cümleler kuruyor ve o sorun çözülmeden beni bırakmıyor. Hayatımla ilgili aldığım kararlarda hep mantıklı fikirler veriyor çünkü beni çok iyi tanıyor. Desteğini, gelişmemi istediğini hep hissediyorum. Mezun oldum ve gece gündüz benimle birlikte mutlu olacağım bir iş baktı. Beni depresyona sürükleyen bir anda ben kılımı kıpırdatmazken o çözümler aradı ve buldu, onun sayesinde çok daha iyiyim. Ben mutlu olayım diye hazırladığı ince düşünceli sürprizler, birlikte kurduğumuz gelecek hayalleri.. Gerçekten iyi bir erkek mutlu ve huzurlu hissettirirmiş. Daha önce ben de rezalet ilişkiler yaşadım, aldatıldım, yok sayıldım. Ama buldum kızlar. Bi yerlerde iyi adamlar da var. Fakat şunu da söylemeliyim. Ben de ona çok hassas ve güzel davranıyorum yani her şey karşılıklı. Ben de bu kadar dikkatli davranmasaydım eminim karşımdaki adam ne kadar iyi olursa olsun ilişkim mutlu olamazdı
gerçek hayatta gördüğünüz en kaliteli erkek nasıl biriydi?
- cevaplar
10 aralık 2022 13:05