gerçekten bebek şampuanının yüz temizleme jeli olarak kullanılmasını öneren dermatologlar var mı ?

bir dermatolog bana bunu önerse kesinlikle doktorumu değiştirirdim. en yağlı cilt bile benim cildimi kuruttu diyor. sabah akşam kullanılmaya hiç uygun değil. doktor bunu nasıl önerir

1. Benim babama da kirpik dibi iltihabı olduğunda önermişlerdi. Sanırım gözü yakmadigi için onu öneriyorlar.

15 şubat 2021 12:01

2. Siz aptal mısınız? Kış göz için mi diye sormuş yüz yıkama jeli olarak kullanan var mı diye sormuş. Göz doktorunun cilt ile ilgili ne kadar kapsamlı bir bilgisi olabilir?

15 şubat 2021 12:17

3. Gözümüzün ph değeri ile cildimizin ph değeri farklı. Yetişkin cildi asidik. Yenidoğan cildi ve göz daha nötral. göz yakmayan şampuanların göz yakmama sebebi ph değerlerininin yakın olması zaten. Bu sebeplerle göz problemlerinde öneriliyordur diye tahmin ediyorum. Göz doktorum bana bebek şampuanı tavsiye etmiş olsaydı, parfümlü bir ürün olduğu için Dalin'i gözüme kullanmayı tercih etmezdim açıkçası. Başka bir markanın ürününe bakardım. Yüzümün geri kalanında kullanmayı düşünmem zaten. Bana şu ana kadar hiçbir cildiyeci yüzüm için bebek şampuanı önermedi.

15 şubat 2021 12:39

4. Tabii ki hayır götlerinden uyduruyorlar hiçbir bilimsel dayanağı olmayan şeyleri. ayrıca okuduğunu anlamaktan aciz insanlar var kız ne sormuş bunlar neye cevap vermiş. burada bazılarının yazdıklarını okumak bile iq düşürüyor artık buraya bir şey sormamak lazım.

15 şubat 2021 12:39

5. A4 aptal mısın dedim ama mısın fazla olmuş. Hala diyorsun ki doktor yüzünü yıkayabilirsin dedi. Göz doktoru? Sen göz doktoruna mı soruyorsun cildime ne kullanayım diye ckmxkrmfkfk komik oluyorsunuz yapmayın Allah aşkına

15 şubat 2021 13:21

6. Bi de demiş ki demek ki phı uygun doktor kullanabilirsin dedi zkzmskmzkd kardeşim phın uygunluğu kişiden kişiye değişen bir olgu değil. Uygun olmadığı ölçülmüş bakılmış uygun değil denmiş. Bu kadar cahil olmayın ya.

15 şubat 2021 13:23