gerçekten de para yiyen kadınların kıymeti daha mı çok biliniyor ?

tiktokta da görüyorum devamlı kadınlar şaka yollu kendilerine her şeyi aldırıyor hesap ödeme kesin zaten.

1. evet :)

28 eylül 2021 21:03

2. Ama neden yani bunun mantıklı açıklaması ne?

28 eylül 2021 21:04

3. Şöyle düşün süslü arabasına düşkün bir erkek neden bu kadar düşkündür? Ona zamanını ve yüklü bir para ödediği için, onunla sürekli ilgilendiği için o onun gözünde artık değerlidir. Yanlış anlaşılmasın maddeyle insanı tabii ki bir tutmuyorum demek istediğim vakitini ve parasını verdikçe kafasında bu benim için değerli diye kodluyor erkekler

28 eylül 2021 21:06

4. Bunların hepsine müstehak gözleri ödeme isteğiyle parladığı zaman asla kendinizi geri çekmeyin bırakın ödesinler başkasına mı yedirsin parayı

28 eylül 2021 21:12

5. Ben kendi babamdan bile 3 bin₺ kolye isteyemem ki istesem alır elin oğlundan isteyince dehşete düşmesi normal bence. Kızlar çalışın alın bütçenize göre takılın parası var diye size almak zorunda mı gerçekten.

28 eylül 2021 21:12

6. süslü bizzat erkeklerin kendi ağzından duydum " ne kadar para harcarsak o kadar kıymetli oluyorlar" dediklerini. tabi tüm ilişkimi kestim fakat hemen hemen hepsi bu düşüncede. hatta hoşlandıkları, ciddi ilişki düşündükleri kadınlara paraları saçıyorlar, hesap ödetmiyorlar, evden alıp eve bırakıyorlar. sadece takılacaklarsa da zavallı kızlarımız 3 otobüs değiştirip paşamızın evine gidiyor, aç susuz geri geliyor tıpış tıpış.

linç etmeyin hiç zamanında ben de çok hataya düştüm, şimdi akıllandım. bir kahve parasını bile ödemeyen adamlar başka kızlar için neler neler yaptı. hiç bahsetmek istemiyorum. artık karşıma çıkan erkeklerin bu maddi olaylara bakış açısına çok dikkat ediyorum. eğer hiç hesap ödemeye yeltenmiyorsa, hediye alıp incelik yapmıyorsa hemen yol veriyorum.

28 eylül 2021 21:49

7. Para harcadıkça erkekler kıymetli oluyor asıl, standartlarını düşürmek istemeyen kızlar daha çok şeyi sineye çeker oluyor ister istemez.

28 eylül 2021 23:58

8. Kesinlikle a10. Of bi daha asla ağlamıycam hesabın yarısını bana bırak diye