gerçekten yardımınıza ihtiyacım var?

abim 1 saat sonra otobüsle 10 saatlik bir yolculuk yapacaktı ancak son anda ciddi derecede ishal oldu ve yarın öğlene erteledik biletini. bana öneri verebilir misiniz ne yesin ne icsin yarın öğlene bu ishalden kurtulalım. patates hasliyorum suan küçük 1 tane. ilac ismi de olur yarın nöbetçi eczaneden alırım. simdiden cok sağolun

1. kola var mı varsa içsin.

17 ekim 2020 23:22

2. Kuru türk kahvesini macun kıvamına getirecek kadar limon suyuyla karıştırıp yedirebilirsiniz. Haşlanmış patates, muz, şekersiz kola da olur.

17 ekim 2020 23:28

3. Turk kahvesi + limon, ilac olarak reflor

17 ekim 2020 23:31

4. Reflor. Toz veya hapı fark etmez. Pirinç lapası, leblebi ve gazoz. Ama reflor genelde ishali geçirir enfeksiyonel bir şey değilse

17 ekim 2020 23:32

5. Şekersiz kola. Şeker tüketmesin çünkü fena azdırıyor. Muz,şeftali. Doktorum bana flagyl vermişti sabah aldım mı akşama kesiyor ama doktora danışmadan almayın lütfen

17 ekim 2020 23:32

6. Bol su, varsa asprinli gazoz.

17 ekim 2020 23:38

7. geçmiş olsun.

nöbetçi eczaneye şimdiden gitmenizi tavsiye ederim.

ishal covid-19 belirtilerinden biri. bu konuyu da değerlendirin. mümkünse yolculuğunu erteleyin.

17 ekim 2020 23:44

8. Hepinize cok teşekkür ederim şarap içmişti biraz fazlaca ondan olabilir gibi geldi ikimize de mide koruyucu almamıştı 1 2 gündür tavsiyelerinizi deneyeceğim cok sağolun

17 ekim 2020 23:58

9. A4 haklı, ben de reflör oneririm. Çok kötüyse aç karna günde 2 tane icsin, değilse 1 tane yeter.

18 ekim 2020 00:17

10. o zaman bol bol patates (küçük bir tane haşlamak yetmez), patatesin üstüne tuz ve sumak serpin, kola, kahve, bunlar ishali keser. maden suyu, limon, az yağlı yiyecekler ile toparlanmasını desteklersiniz. mümkünse bir an önce eczaneden ishal kesecek bir şeyler alırsanız yolculuğa çıkana kadar tam etki etmiş olur.

18 ekim 2020 00:22