geri dönen eski sevgiliye hiç cevap vermemek mi yoksa sevgilim var demek mi daha iyi?

1. Adı üstünde eski sevgili umrumda bile olmaz hayatım hakkında bilgi hayatta vermem

14 mart 2022 22:56

2. Hiç cevap vermemek. Sevgilim var desen kendini kötü hissettirecek abuk sabuk şeyler söyleyebilir. Bence hayatındaki herhangi en ufak bir şeyi bilmeyi hak etmeyecek birine sessizlik en güzel cevaptır.

14 mart 2022 22:56

3. Cevap vermeyip kudurdu ama başıma bela oldu(gizlinot: Gece 4ten 6ya kadar facebooktan yazmis) sonrasında bana ve hayatımdaki insana yaptığın çok terbiyesizce falan dedim. Tak diye kesildi. Herif olmayan erkeğe saygı duydu aq sinirim bozuldu.

15 mart 2022 00:33

4. Hayatinizda biri varsa ya da yok ama kesin çözüm istiyorsaniz sevgilim var yazin.

15 mart 2022 00:39

5. Bu kişi beni ara sıra yoklayan bir insandı süslü.Yani boşluğa düştüğünde yoklayan bir insan.Misalen 3 ayda bir 2 ayda bir.En son baktım ki artık rahatsız etmiyor engelini kaldırdım.Bir ay önce tekrar yazdı.Nasılsın vesaire diye ben de hayatımda biri olmamadına rağmen nişanlandım yazmazsan iyi olur dedim.İçine çok oturmuştur eminim çünkü beni aldatmıştı ve beni sürekli rahatsız etmişti.Mutluluklar diledi ve sustu .

15 mart 2022 00:49