geri kafalı babayla başa çıkma yolları?

süslüler selam iyi bayramlar öncelikle. soru başlıkta zaten ama artık gerçekten nefret ediyorum bu evde yaşamaktan. kendi işimi kurdum bir süre önce yavaş yavaş açılmaya başladı düzgün para kazanıp bu evden taşınmayı sabırsızlıkla bekliyorum ama delireceğim gerçekten çok saçma sapan şeylere takıyor. suratı asıktı akşamdan beri misafir var benim yakam açıkmış ona takmış anneme gidip söylemiş. yakam açık falan da değil düz v yaka. böyle böyle durup durup abuk subuk şeylere takıyor sizinkiler de yapıyor mu böyle şeyler

1. Soyun evde çıplak gez bak baba beterin beteri var kes sesini artık de

Biraz yırtık ol yoksa pıstıramazsın bunları

2 mayıs 2022 22:50

2. Yapar, yapmıştı. Altımda tayt vardı ve onun akrabaları gelmişti. Kızmaya kalktığında senin akrabaların sapık mı demiştim. Her neyse aslında kendilerinden çok " millet ne der?" Olayına takıklar. Kimse bir şey demese bu kadar takmıyorlar.

2 mayıs 2022 22:59

3. Aynısından bizde de var gerçekten üstteki süslününde dediği gibi elalem ne der düşüncesi bunlardaki

2 mayıs 2022 23:06

4. Evet çok iki yüzlü, ben iki sene istanbulda yaşadım üniversitenin son iki senesi. Oradayken hiçbir problem yoktu istediğim gibi giyiniyordum da görüntülü de konuşuyorduk eve geç de giriyordum hiçbir şey olmuyordu. Ne zaman aile evine döndüm millet ne der diye kafayı yedi ben fe yiyeceğim artık gerçekten ofisten eve gelmek bile istemiyorum

2 mayıs 2022 23:13

5. Benimki de böyleydi şöyle şöyle yaptım rahatladım diyen yok mu :(

2 mayıs 2022 23:19

6. Umarım burada milleti annesine babasına karşı kışkırtan herkes aynısını kendi evladından görür

3 mayıs 2022 06:39

7. çocuğunu böyle baskılayan herkes umarım evladından bunu görür a5.

3 mayıs 2022 19:42