gibi dizisini nereden izliyorsunuz?

sb

1. Exxen yoksa Dizipal google aramalarında çıkmıyor ama birinin link atması lazım ancak. Bulursam atayım

11 kasım 2022 15:11

2. dizipal sitesinde video yok ki :( açılmıyor yani

11 kasım 2022 15:14

3. Süslü (link: https://dizipal999.com/ Bu linkten)

11 kasım 2022 15:21

4. anon1 ben senden razıyım ya. peki anon1cim şimdi bu sürekli güncellenen dizipal url nereden bulunuyor peki?

11 kasım 2022 16:29

5. Hahaha süslü bilmiyorum ben de senin için bir arkadaşımdan isteyip attım linki :d

11 kasım 2022 17:20

6. Twitterdan arama kısmında illa birileri paylaşar

11 kasım 2022 17:22

7. ekşi'de dizipal.com başlığında yeni güncel sayıyı yazıyorlar hep. Atıyorum 414 yılında tahta geçen imparator bla bla diye. o zaman diyorsun ki he dizipal414.com ben öyle izliyorum.

11 kasım 2022 20:30

8. Ya geçen sahibi açıklama yapmış kaçak izleyen hırsızlık yapıyor vs. Tamam haklısın diyelim ama kardeşim, bu platformu futbol zımbırtıları için biz satın aldık. gibi yeni sezon gelmiş bir bakayım dedim aman Allahım delirdim ya belki biz ucuz paketi almışızdır ama sonuçta para ödemişiz bir bölüm içinde defalarca reklam sokup hepsi 15 20 saniye ve 4 tane nasıl utanmadınız ya. Belki aklınız almıyor ama tam olarak şöyle bölüm başlıyor peş peşe 4 reklam, devam ediyor 4 reklam, biraz daha izle 4 reklam. Durdurup bir mesaja cevap verip girdim 4 reklam ehhh yeter diyorum. Resmen dalga geçmişler

11 kasım 2022 21:52

9. Süslü reklam engelleyici var bende chrome eklentisi. Exxenin hiçbir reklamı çıkmıyo böylece rahatım ben dkdjdj

13 kasım 2022 12:49