gilmore girls izleyenler sizden spoi isteyecegim meraktan catlamak uzereyim?

soruyu yoruma yazacagim izlememis olanlar benim yuzunden spoiler yemesin diye

1. ben daha ikinci sezonu bitirmedim lorelai ve luke shipliyorum. loganin roryyi tersledigi sahneyi izlemek icin 7. sezonu actim lorelai rorynin babasiyla evliydi cok uzuldum. sonraki bölümlerde bosaniyorlar mi lorelai ve luke hic evlendi mi bu dizide evlendilerse neden boşandılar bir de

24 ekim 2022 21:04

2. süslü cidden istiyor musun bu soruların cevabınıııı

24 ekim 2022 21:19

3. Bence alma spoiler ss, dğn yol yakınken bu hatadan

24 ekim 2022 21:41

4. süslücüm kendin istedin evet boşanıyorlar. luke kısmını söylemeyeyim sürpriz olsun :d

team dean mi jess mi logan mı? :D

24 ekim 2022 22:23

5. team jess!!!

24 ekim 2022 22:31

6. googledan bakarsam diğer konuların da spoilerını yerim diye bakmadım tşk önerin için a4 kimsenin aklına gelmeyeni söylemişsin:D

ay a5 çok mutlu oldummm hahshajx şu an jessi hiç görmedim o belki daha iyidir bilmiyorum ama deane gıcığım o yüzden şimdilik team logan, sen?

24 ekim 2022 22:32

7. team jess tabii ki ama yanlış zaman doğru insan diyeyim :d

24 ekim 2022 23:20

8. *lorelai ve luke evlenmiyor

*lorelai ve christopher evleniyor

*logan babadan gelen statü sayesinde  istediğini söyleyebilen, yapabilen, asla özür dilemeyen ve eleştiri karşısında genel olarak agresiflesen, konuyu saptırarak karşısındakini suçlu çıkartan, özellikle statüsü kendinden dusuk kişilere karşı zalimlesen biri. Rory'nin logan ile tartışıp haklı çıktığı tek bir tartışma yok. Gasligthing ve manipülasyonun, nasıl yakışıklılık ve zenginlik tarafından gölgelendigini görmek için harika bir karakter. Bahsettiğin sahnede, şımarık rory'e nihayet biri haddini bildirdi diye rahatlıyoruz, fakat esas olan sey logan'in her zamanki gibi eleştiri karşısında agresiflesmesi.

25 ekim 2022 04:28

9. lorelai luke evlenmeye karar veriyorlar ama düğün sürecinde anlaşamıyorlar ve ayrılıyor. lorelai evlenme konusunda çok hevesli hatta ikinci çocuk da istiyor ama luke'n kızı çıkıyor ortaya. luke o yüzden hep kızıyla ilgileniyo, lorelai'ı çok ihmal ediyor ve düğünü ertelemek istiyor. lorelai da çok üzülüyor. sonra da rory'nin babası geliyor ve birden evleniyorlar.

sonra boşanıyorlar ve lorelai ile luke yeniden birleşiyor ama evlilik olay olduğu için yeniden o topa girmiyorlar.

sonra 2016da netflixte gilmore girlsün devamı olan dört bölüm çektiler. baya 15 yıl falan sonrasını gösteriyor. lorelai ile luke birlikte yaşıyorlar ve mutlular. bu dört bölümün sonunda lorelai ve luke evleniyor.

finalde evleniyorlar yani. ama lorelai'n ikinci bir çocuğu olmuyor yaşı geçtiği için. buna çok üzülüyorum çünkü annelik duygusunu çok yoğun yaşayan bir kadın. aklı baında olgun hali ile de anne olmasını çok isterdim.

25 ekim 2022 13:21

10. bu arada logan hakkındaki yukarıdaki anonimin yorumlarına aşırı katılıyorum. on beş yıl sonrasını izlediğimiz o dört bölümde loganın karakteri o kadar iyi kanıtlanıyor ki anlatamam. rory'e tavrı, yaptıkları... baştan aşağı bencil ve kendini herkesten üstün gören biri.

ya rory hakkında çok sevdiğim bi detay var o sonda ama çok spoiler olabilir söylemiyim. ahah

25 ekim 2022 13:22