gizem uzel sevgilisine evlenme teklifi etmiş gördünüz mü?

birlikte kendi evlerini yapmak için arsa almışlar, sonrada orada küpeyle evlenme teklifi etmiş sevgilisine. umarım mutlu olur ama bana ilişkide çok fazla verem taraf olduğu ve manipüle edildiği hissi geçiyor nedense

1. Yani edebilir hep erkek edecek diye bir şey yok ama bunlar instagramda şov yapmak için diye düşünüyorum. Yiyorsa normal insanlar gibi kabul edip kabul etmeyeceği belli olmayan sevgilisine etsin shah.

15 aralık 2023 15:36

2. gizem çok tatlı iyi niyetli biri ama doğu bence onu gizem kadar sevmiyor. gizemin de doğuya aşırı takıntılı olma hali sıkıntılı biraz. adam çalışmıyor gizeme destek oluyor işinde anladığım kadarıyla bu bile red flag bence. onu geçtim doğunun zevkleri sevdiği şeyleri falan aşırı benimsemiş ona göre yaşıyor. o çocuğun bu rahatlıkla gizeme evlenme teklif etmeyeceği belliydi zaten.

15 aralık 2023 15:56

3. a3, tam olarak senin gibi düşünüyorum. Gizem'den dolayı kazanç sağlıyorlar, çocuk menajerliğini yapıyormuş öyle yazmıştı bir kez. Kendisinin bir işi yok, bu bence de sıkıntılı bir durum. Gizem iyi niyetli mi bilmiyorum ama sevdiği kadar sevilmiyor gibi gözüküyor dışarıdan bakınca, bu yüzden manipüle edildiğini düşünüyorum. Evlenme teklifini de bence bekliyordu ama gelmeyeceğini anlayınca kendisi etti. Keşke etmeseydi, kazandığı her şey ayrılık durumunda bölüşülecek zaten beraber yaşıyorlardı.

15 aralık 2023 16:01

4. ben de aynı şeyi düşündüm. tamamen gizem sayesinde "biri" oldu çocuk. ne mezunu bilmiyorum ama 30 küsür yaşına gelip hiç çalışmaması bile çok büyük problem. gizem olmasa ya da işleri sıkıntıya girse ne olacak anlamadım ben. büyük sorumsuzluk.

15 aralık 2023 16:18

5. Ayyy adam gerçekten çalışmıyor mu? Hayatını nasıl idame ettiriyor? Fatura yeme içme falan nasıl hallediyor süslüler her şey gizemden mi? Eğer öyleyse inanılmaz

15 aralık 2023 16:23

6. Bir ara gizemi takip ediyordum. O zaman soru-cevap yaptığında doğunun mesleğini sormuşlardı ve yanlış hatırlamıyorsam 3 tane yerden mezundu. Biri sanki mühendisti, diğeri aşçılık. Meslekleri tam hatırlamıyorum ama okumuş ama çalışmayan birisiydi ondan eminim.

Videoların arka planını o yapıyormuş, o şekilde cevap vermişti. Sadece bu işten nasılbu kadar para kazanıyorlar anlamıyorum. Şu an oturdukları ev kira sanırım ama 2 katlı urlada pahalı bir yerdir. Bundan önce araba aldılar. Şimdi de arsa ve yapılacak evin masrafları. Heosini bir anda düşününce sadece influencerlık ile nasıl yapıyor anlamıyorum çünkü doğunun maddi katkısı yok. Yatırım diğer şeyleri bilemem tabii.

Zaten evli gibilerdi bu arada, hayatlarında bir imza ile bir şey değişeceğini sanmıyorum. Doğunun sevdiğini düşünüyorum ama gösterme konusunda gizem kadar istekli değil.

15 aralık 2023 17:26

7. Çalışmayan erkekle olmaz. Mesela para değil, sorumluluk almak. Şaşırdım, bir de gizem çok güzel bir kız, adam yanına da yakışmıyor bence. Nerden tutsan elinde kalır.

15 aralık 2023 19:21

8. Gizem üzelin hiç gerçek dostu yok sanırım