gratis online’da satılan dermacol orijinal mi?

merhaba, normalde fondöten bile kullanmıyorum. fakat bir yaramı kapatmak için çok yoğun kapatıcılığı olan bir fondöten arıyorum. dermacol’ün bu konuda başarılı olduğunu öğrendim. kendi sitedinde -ne kadar güvenir bilmiyorum-  bazı insanlar turkiye’deki dermocol sitesinin çok guvenilir olmadığını yazmıslar ve fiyatı 120 tl olarak gorunuyor. aynı ürün gratiste 72 tl. fakat piyasada çok fazla sahte dermacol varmış bu yüzden fark etmeden sahte bir ürün almak istemiyorum. gratis’in dermacol urunu orijinal midir? güvenebilir miyim sizce? bir bilgisi olan var mi?  şimdiden çok teşekkür ederim.

1. 100tl civarı bütçeniz varsa, piyasada nice bilinen markaların yüksek kapatıcılı fondötenleri var. onları deneyin. merdivenaltı bir markaya o para verilmez. ayrıca çok kötü bir yapısı var duvar boyası gibi.

12 aralık 2019 13:44

2. Merhaba, oncelikle cevabınız için teşekkür ederim.  Haklısınız biraz caresiz kaldim. 150 tlye kadar bütçe ayırabilirim. Bildiğiniz daha iyi bir  fondöten var mı acaba?

örnegin Kat von d'nin LOCK IT TATTOO Fondöteni vs de var ama bazı kişiler ondan yeterli kapaticilik alamamışlar :/ dermacol dan daha iyi bir secenek bulamadim o yuzden

12 aralık 2019 13:47

3. Canım benim dermacol emin ol çek cumhuriyeti mi nerde üretiliyorsa merdiven altı bir markadır. Testerlarını inceledin mi bilmem ama kokusu berbat. Bir de alüminyum paketlemişler ilaç gibi. Kozmetik demeye bin şahit ister. O fiyata satılan üründen pompalı cam bir paketleme beklersin değil mi? Çünkü sadece Türkiye’de reklamını güzel yapıp bu fiyata kandırıyorlar milleti. Ben gratiste böyle bir ürün satılmasına bile çok şaşırdım. Onlar da utanıyorlar galiba bir rafı bile yok ürünün. Sorduğunuzda herhangi bir standın çekmecesinden çıkarıyorlar. Sahtelik işine girersek gratis’te sahte bir ürün bulunamaz. Mahalledeki kozmetikçi değil çünkü anlaşılırsa başlarına iş alırlar. Sabancılar bunu göze alır mı hiç?

Son olarak yüzünüze kullanmayın.

12 aralık 2019 13:50

4. krayolan, mac studio fix, nars all day luminous weightless, nyx cant stop wont stop, Lancôme Teint Idole Ultra Wear, yine NYX Total Drop, Make Up For Ever Ultra HD...

12 aralık 2019 13:56

5. Anonim 2, zaman ayırıp uzun uzun cevap verdiğiniz için öncelikle çok teşekkür ederim. Dogru soyluyorsunuz, 1-2 kere kullanacak olsam bile bu riske değmez. Merdiven altı bir markaya da o kadar para vermek de gereksiz zaten. Yüzüme kullanmayacaktim ama yine de almayacağim, haklısınız 🙏

Anonim 1, zaman ayırıp verdiğiniz marka önerilerin için çook teşekkür ederim. Hepsine bakacagım 🙏

12 aralık 2019 14:09

6. süslüm istediğiniz ürünü tavsiye edemeyeceğim bilmiyorum çünkü ama anon 1'in tavsiye ettiklerinden mac studio fix hem çok aşırı kapatıcı değil hem de +200 tl. onu eleyin bence.

12 aralık 2019 23:52

7. Süslüm teşekkür ederim önerin için. Katılıyorum mac'i ve nyx'i eledim :d Bütçemi aşsa da sanırım benim için en dogru tercih kryalon markası olacak. Yara, leke vs kapatmak icin daha uygun görünüyor :)

12 aralık 2019 23:59