gratiste indirime girmesi muhtemel la roshe posay effaclar yüz temizleme jeli muadili yüz temizleme jeli?

süslüler sizden gratis hazır kadınlar günü indirimine girecekken, uygun fiyatlı la roshe posay effaclar jel muadilimsi (gizlinot: swh) yüzü mis gibi temizleyen yüz temizleme jeli önermenizi istirham edeceğim? şimdiden teşekkürler

1. İnceleyecegim süslüm teşekkürler

1 mart 2018 18:50

2. Fiyatından dolayı ise la Roche posay tanışma kiti gibi bir şey varmış. ben de bugün öğrendim. Recete.com’dan sipariş verdim denemek için. Miktarları Az buz da değil vallahi. 50 ml effaclar yıkama jeli, 15 ml effaclar duo + krem var içinde. Bir sürü de sample gönderiyor bu site :)

1 mart 2018 19:22

3. (yazar: Notalice) aslında hem fiyat hem değil :) yıllardır effaclar kullanıyorum yeni bir yüz temizleme jeli arayışındayım ve fiyat olarak effacların üzerine çıkmayıp yine performans olarak da beni mutlu etmesini istiyorum. Sizlere de sorayım dedim :)

1 mart 2018 21:02

4. Ya o zaman avene cleanance bence. Aynı etkiyi veriyorlar 30tl civarı her yerde. Kozmeladan alıyorum ben

1 mart 2018 21:35

5. (yazar: daffny) teşekkür ederim bakacağım :)

1 mart 2018 22:27

6. 7. cevaptaki süslü ve (yazar: Halaluya) çok teşekkür ederim bakacağım önerilerinize :)

2 mart 2018 11:12