guvenlik soruşturması kaç ay surer?

atama bekleyen susluler sizce güvenlik soruşturması ne kadar sürer? bir de soruşturma sureci mülakat sonuçları bize açıklandıktan sonra mi başlar?

1. Yanlış değilsem atama sonuçları açıklandıktan sonra güvenlik soruşturması başlıyor. Kanunda 60 iş günü içinde yazıyor yani 3 aya kadar uzayabilir

16 nisan 2021 18:42

2. 2 hafta da sürebilir 3-4 ay da hiç belli olmaz. Atandıktan sonra atandığınız şehrin bilmem nesi yapıyormuş. Ama eskisine göre daha kısa sürer bence. Eskiden aile de araştırılıyordu şimdi sadece kişiyi araştıracaklar.

16 nisan 2021 18:45

3. Sadece kişinin kendisi arastiriliyorsa süreç önceki yıllara göre kısalır diye düşünmüştüm ama her türlü uzun bir süreç zaten. Peki bizi ne kadar detaylı araştırıyorlar bilginiz var mı?

16 nisan 2021 18:53

4. merhaba, guvenlik sorusturmasinda nelere bakiliyor biliyor musunuz? ben de bugun basvuru yaptim ve hakkimda guvenlik sorusturmasi yapilmasina izin veren bir kagit imzaldim. simdi hicbir ozelim kalmadi mi? mesajlarima vs de bakarlar mi?

22 nisan 2021 14:12

5. A4 mülakata girmeden önce mi imzaladin güvenlik soruşturması yazısını

22 nisan 2021 14:32

6. mulakat da yaptılar ss, mulakattan cıktıktan sonra ımzalattılar

22 nisan 2021 14:56

7. Bugün nasıl basvurdunuz öğretmenlik degil sanırım baska bi memurluk mu?

22 nisan 2021 16:09

8. savunma sanayi alanina basvurdum suslu, ogretmenlik degildi. bilgi verebilirseniz cook sevinirim.

22 nisan 2021 16:32

9. A4 memurlarnet forumunda yazılanlara bakicam ben. burada detaylı bilen pek yok gibi

22 nisan 2021 17:22

10. baktim ama cok karisik geldi, suresi ve ozellikle ahlak kismiyla ilgili bilgilendirici bir icerik bulursaniz burayi da guncelleyebilirseniz cok sevinirim ss

22 nisan 2021 17:51