gynoflor fitil hakkında bir soru ?

merhaba süslüler. bugün kadın hastalıklarından randevum vardı. mantar sebebiyle 2 ayri fitil verdi. ilki bittikten sonra gynoflor kullanacagim ama 2 tablet kullan dedi. şimdi ilk tableti atıp eridikten sonra mi ikinciyi atacağım yoksa aynı anda mı kullanacağım bunu sormayı unuttum :( daha önce kullanan var mi? internette de bu bilgiye rastlamadım

1. Süslü önce ilk 3 gün günde 1 tane gynomax xl kullanıcam onda sorun yok. Ama bu bittikten sonra gynoflor u günde 2 tane kullanıcam reçetede de böyle yaZiyo :( ilk defa başıma geldi bu fitil olayı oyuzden hiç sormak aklıma gelmedi.

15 haziran 2020 13:22

2. süslü öncelikle gynoflor'u mutlaka dolapta tutun. o aslında pre-biyotik hap gibi bir şey ama vajinal ortam için üretilmiş. fitilleriniz bittikten sonra, gece yatarken (sanırım 2 kutu yazmadığına göre) 2 gece alın demek istemiş. alın derken vajinanıza koyacaksınız tabi

15 haziran 2020 13:27

3. ecz.den de soğuk bir şeye bağlı vermiş olmaları gerekiyor size hatta.

15 haziran 2020 13:28

4. a1'in dediği gibi de kullanabilirsiniz. bütün bir kutuyu günde 2 tane koyarak da bitirebilirsiniz. bir zararı yok ortamdaki bakteri popülasyonunu düzeltmek için veriyorlar ki bakteriler mantarlara yer bırakmasın.

15 haziran 2020 13:29

5. Yok ya hap da değil vajinal tablet yazıyor:( sagol süslü yine de. Evet birisi gelip aydınlatırsa cok iyi olur :)) yoksa yine eczaneye gidip sorucam umarım bilen çıkar

15 haziran 2020 13:30

6. A3 evet soguk bişeyle verdi eczacı. Gece 2şer 2şer yazıyor reçetede. Aynı anda 2 tane almak sorun yaratır mı onda tereddüt ettim /))

15 haziran 2020 13:31

7. Doktor oyle yazdiysa oyle kullan suslu, herhangi bir zarari dokunacak bir set degil. :)

15 haziran 2020 14:06

8. Süslü zaten hap derken fitile benzemiyor ama oral kullanim icin degil. Talcid tabletlere benziyor tipi ben de kullandim ordan biliyorum hep :D

15 haziran 2020 14:07

9. Süslü, probiyotik tabletlerde milyonlarca bakteri var. Demek ki doktor senin bi kerede *2 milyonlarca bakteri almanı uygun gördü. Hiç zararı olmaz merak etme. Sadece vajinal floraya faydası olan bakteriler var içeriğinde.

15 haziran 2020 14:55

10. Sağolun süslüler :).

duş jeli ile yıkama, sürekli günlük ped kullanımı vs diye anlatırken sonuç olarak hem bu tableti hem de oral yolla bi takviyeyi uygun gördü. Onun da adı duobalance.

15 haziran 2020 19:41