h&m ne zaman indirime giriyor süslüler ?

1. süslüm h&m indirimleri çok hayal edildiği gibi olmuyor malesef. şöyle ki hiç bir zaman bütün ürünlerinde indirim yapmıyor, hatta indirim yaptığında mağzadan mağzaya ürünleri farklılık gösteriyor. yani ne yakalarsan mantığı. h&m için indirim kovalamanı önermem o yüzden. indirim kuponları oluyor h&m'in onlardan faydalanıp beğendiğin şeyi hemen almanı tavsiye ederim. zaten beğendiğin ürünü iki hafta bekleyeyim dersen bir daha görmen çok zor olabilir. eski ürünlerinin olduğu poşeti verip %15lik bir indirim kuponu alabilirsin. bunu hem onlineda hem de mağazada kullanabilirsin.( 1 kuponu iki kere kullanma hakkın var yani, ilk mağazada kullanırsan sakın görevlinin almasına/yırtmasına izin verme, geri iste mutlaka). yaniii özetle h&m'den beğendiğin o şeyi hemen al hemennn.

11 nisan 2022 13:53

2. biraz pazar mantığı var h&m'de

11 nisan 2022 13:54

3. var süslümmm. bana bir h&m çalışanı söylemişti ve oluyor gerçekten de

11 nisan 2022 14:02

4. Ay h&m çalışanı yok mu aramızda kuşlanmadığı personel indirimini bize verse ? 😂

11 nisan 2022 14:26

5. (link: https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.1052143001.html )

ben de bir süredir bunu takip ediyorum ama malesef hiç inmedi

11 nisan 2022 18:17

6. Yeni sezon urunleri hic bosuna takip etmeyin. Hm in bir urune indirim yapmasi icin ya 5 sezon eski olması lazim ya da sadece 1 tane 5xl beden kalmasi lazim o zaman sağlam indirime girer iste.

11 nisan 2022 19:11

7. O derece mi ya çok şaşırdım valla

11 nisan 2022 19:13

8. çalışan indirimi de çok değil en son %20 falan diye duymuştum. geri dönüşüm kuponlarını kullanıyorum ben hep

12 nisan 2022 10:20

9. Neee %20 mi :d verecek bir şeyim de yok benim açıkçası her aldığım uzun ömürlü çıktı. Abone üyeliğinden %10u kullanayım madem

12 nisan 2022 10:49

10. Aaa tamam süslü