Öncelikle bu diziyi niye bu kadar sevdim bilmiyorum ama several izledim.
Miranda o dizideki en tutarlı karakter bu çok net. Özgür ruh samantha bile en son sevgilier gününde aynı evde yaşadığı uzun süreli sevgilisine eliyle sushi yapıyordu. Carriye katlanamıyorum, gerçek hayatta etrafımda olsa görüşmem hem salak hem miy miy hem beceriksiz. Tek bir + puanı cenazede mirandaya destek olmasına veriyorum. Ona da olsun salak kaç yıllık dostu.
Charlottea başta uyuzdum. Ama sonra gitti tiffany yüzüğünü sorumsuz gerzek carriye karşılıksız verdi, harryye aşık oldu yakından salya sümük ağladı ve saygımı kazandı. Bir de net kadın. Kocam olsun, çocuklarım olsun param olsun yeter diyor. Bu kadını izledikçe bu davranışı değil bu kafaya sahip olup başka seymis gibi göstermeyi kezbanlık olarak gördüğümü farkettim.
5. Sezondaki I love you but I love me more da dizi tarihinin en güzel monologlarından biri bence. yıllardır ne zaman romantik ilişki içinde olsam, romantik olmayan ilişkilerde de çıkmaza girsem kendime hatırlattığım şey o sebepten samantha <3 ben.
Natasha, charlottein duygusal açıdan gelişmemiş ve daddy issuesa sahip versiyonu. Belasını buldu.
Erkeklerden Aiden zengin olsa tam Charlottelık adam aslında, klasik maskülen fizikli, evimin erkeği çocuklarımın babası olayım pazar akşamları herkese mandalina soyayım diyor. O sa kendi kaşındı, geri dönmeyecekti ama erkeklerin ağzına sıçınca kıymetlisin vol 363728838.
Mr big gerçek bir fuckboy carrie aptalıyla birbirlerini hak ediyorlar.
Anthony ve Stanford ayrı ayrı güzel ama sırf boşta kalmasınlar diye çift oldular çok saçma bir ikili.
Miranda ve siyahi takım doktoru sevgilisi (bu karaktere hastayım, soulmate) tam bir power coupledi, mükemmelerdi ama kadın başkasına aşıktı napcan :/
Steve de golddigger mi hippi mi anlamıyorum ama miranda seviyorsa vardır bir bildiği diyordum. Sonra gitti o da aldattı ya delirdim. Boşanmamaları net hataydı. miranda kariyer ve zeka anlamında kendine denk ve ondan biraz daha sakin duygularıyla barışık bir partner hakediyoru.
Russian benim hayallerimdeki ikinci erkek olabilirdi. Ben 40 olsam Onunla evlenip açık ilişki yaşardım, beraber dünyayı gezerdik yiyip içer sanat hakkında saatlerce konuşurduk.
Yan karakterlerden siyasetçi golden shower kinki olan adamı da sevmiştim, salak carrie öyle bir kink shaming yaptı ki o adamın otoritesi bende olsa new yorktan attırırdım o kadını. Sana ne amk adamın kinkinden niye yargılıyorsun uygun değil de geç işte. Bir de gazetede yazı yazdı keko, adam ayrılınca kendine yediremedi.
Kendime en yakın gördüklerim de miranda (kariyer/ okul hırsı ve vefalı arkadaşlığı) samantha (insan doğasını kabul etmeye çalışan ve keyif almaya bakan hali bir de öğrenmeye ve gelişmeye en açık olan o )