hadi biraz twitter dedikodusu yapalım mı?

1. geçenlerde olay olmuştu bendawlanın ayrıldığı nişanlısı kuzey bin yafesin mesela eski sevgilisi vardı bengi diye kız da bu arada eski Tw fenolarından ortadan kaybolmuştu meğersem sarp apakla evlenmiş. ama kuzeyle Sarp Apak arkiydi asıl bomba ise çocukları olmuş çocuklarının ismini güney koymuşlar.

23 mayıs 2020 23:15

2. bengi escobar... dawlanin eski sevgilisiyle sevgili olduklarini bilmiyordum bak ben

23 mayıs 2020 23:18

3. Kuzey aşırı yakışıklı biri bence ya uzun boylu filan kaan urgancıoğluna benziyor

23 mayıs 2020 23:21

4. yok be kanki cirkin herif hele yaptigi serefsizlikleri duyunca uzun boyu olsa ne olur

23 mayıs 2020 23:24

5. kazıklı maria vardı eskiden ağır kürtcüydü doğuya atanınca kürtcülükten eser kalmamış öğretmenliği filan bırakmış djdjdb

23 mayıs 2020 23:30

6. dawla kuzey meselesinde kuzeyin çevresinden biri kuzey bununla evlenmediği için böyle yaptığını yazmıştı. yani çocuk bununla evlense hiçbir problem yoktu.

23 mayıs 2020 23:33

7. Bengi şefe bak seen

24 mayıs 2020 00:18

8. Twitter dedikodusu değil ama pink freud'la Sanem bahçekapılı küstü mü birbirlerini takip etmiyorlar?

24 mayıs 2020 12:43

9. Merisü sürekli kendini övmüyor mu ya cok itici buluyorum ben

24 mayıs 2020 18:26

10. Ben merisü yü bayaa severek takip ediyorum. Uzun boylu erkeklerin kısa boylu kızları beğenmesiyle filan ilgli tivitler atıyor. Galiba eski sevgilisini kısa boylu birine kaptırmış

24 mayıs 2020 18:31