hadise mehmet dinçerler niye bosaniyo sizce?

birçok magazin sayfasında hadise'nin bugün davayı açtığı yazılmış..

1. kesin mi bilmiyorum ama doğruysa bence aile hadise'nin sahneyi azaltıp evde oturmasını, çocuk bakmasını beklemiştir. dinçerler, erenköy cemaatinin de şeyhi olan kadir topbaş ile akraba. hadise ne bekliyordu acaba.. nasıl bu kadar alakasız bir seçim yaptı? muhtemelen reza zarrab olayında gördüğü baskı onu bu yollara itti.

14 eylül 2022 21:03

2. Ayy boşansınlar artık. düğünlerini bile göstermediler sanki bişey var gibi. Bu gizem sevdaları Baydı valla

14 eylül 2022 21:23

3. ebru deyince, şimdiki sevgilisi bahar candan'a ev açmış dubai'de ve hamilelik sonlandırılmış diyorlar. para için bu kekolukları ayıplamak isterdim ama kınadığımla sınanmayayım şimdi durduk yere hfjvhgjdhfh

14 eylül 2022 21:47

4. Bence aralarında resmi nikah yok zaten. Yalan söylediler insanlara.

15 eylül 2022 00:49

5. hadise dilekçeyi adliyeye verdi. nikah olmasa ne dilekçesi? düğünün yapıldığı yerde çalışan çok yakın bir tanıdığım var. takılar, aile hakkında bir şeyler anlatıp uzun sürmez demişti. damadın annesi çok baskınmış, organizasyonda her şeye o karar vermiş, kuran okunmuş. ben hadise'nin çok vizyonlu olduğunu düşünmüyorum beyonce taklidiyle ve o ses ile bir yere geldi. a1in dediği gibi korunmak için girdi bu işe ama seçim yaklaştıkça değmez bu kaynanayı çekmeye dedi bence. konserde ağlamalar, basına haber sızdırmalar hep mağdur edebiyatı.

15 eylül 2022 23:18

6. ben de hadise'nin vizyonlu olduğunu düşünmüyorum. adamın ne olduğu en başından belliydi. tam tersi bu hafif kekoluk çekici geldi ona.

16 eylül 2022 12:25