hafta sonu kahvaltıya giderken ne giyilir aklınızda nasıl bir kombin canlanıyor?

toplu arkadaş grubuyla gideceğiz flörtüm de gelecek, nasıl bir kombin yapabilirim? hangi tonları seçeyim, nasıl saç ve makyaj yapayım?

1. mekan bilgisi? nasıl bir yer olacagına baglı birazda

25 ağustos 2023 19:42

2. Kahvaltıda çok ozenilmis görünüm sevmiyorum ben ama sonrasında plan varsa başka tabii.

25 ağustos 2023 19:46

3. Kot tişört giyip git ya alt tarafı bir kahvaltıya gidiyorsun rahatına bakacaksın düğüne gidiyormuş gibi davranmayı bırakın. dünkü park kombini sorusundan sonra tuvalete giderken bile kombin yaptığınızı düşünmeye başladım artık :d

25 ağustos 2023 19:51

4. @1 22 yaşındayım açık kestane saçlarım var. Kahverengi gözlüyüm beyaz tenliyim uzun boyluyum xs bedenim zayıfım. Vücudumu sarıp hatlarımı belli eden şeylerden çok hafif bol giysiler daha çok yakışıyor. elbise ve etekler de yakışıyor.

@2 Mekan restoran tarzı bir yer kapalı mekan olacak.

@3 sonrasında plan yok aşırı özenilmiş bir görünüm istemiyorum ama klasik kot tişörtte giymek istemiyorum

25 ağustos 2023 19:52

5. @4 giyimi kuşamı seviyorum bence kendine saygısı olan her insan tuvalete giderken bile şık olmalıdır lol

25 ağustos 2023 19:54

6. Ben de özenilmiş görüntüden hoşlanmam kahvaltı için şort oversize tişört güneş gözlüğü fönlenmiş saçlar makyajsız temiz bakımlanmış bir yüz güzel bir çanta kafamda canlanan. Farklı parça ne olabilir büstiyer geliyor aklıma askılı croplar vs ilk kombinden daha özensiz geliyor. Elbise-terlik olabilir desensiz basic elbiseyle terlik.

25 ağustos 2023 19:58

7. @6 Millanın keten takımlarından hiç aldınız mı veya önerebileceğiniz markalar var mı

25 ağustos 2023 19:59

8. Süslü o zaman etek, elbise giyebilirsin. Spor ayakkabı, düz sandaletle tamamlayabilirsin. Saçlarını yarım topayabilir ya da Hollanda örgüsü falan yapabilirsin. Bence çok yakisir. Makyajını da hafif ruj, allik ve maskaradan ibaret yapabilirsin, zaten genceciksin, ne giysen, sursen yakisiyordur. İyi eğlenceler bebis.

25 ağustos 2023 20:00

9. @7 peki kıyafetler hangi tonlarda olabilir aklımda beyaz bej tonları var?

25 ağustos 2023 20:01

10. @3 çok teşekkür ederim süslü