halkalı semtini bilen süslüler?

merhaba, yakında istanbul'da işe başlayacağım ama istanbul'u hiç bilmiyorum. bana işe yakın olması açısından halkalı civarından ev tutabileceğimi söylediler. rezidanslar çok pahalı, yeni yapılmış site içi olmayan evlere bakıyorum ama haritadan bakınca civarda hep tekstil atölyeleri vs. görüyorum. güvenlik açısından nasıl bir semt? tek başıma yaşayabilir miyim? ya da daha güvenli bir semt tavsiyeniz var mı?

1. Süslü halkalıda oturuyorum. Merkez mahallesinden sakın bakma. Atakentten bak derim.

14 ekim 2021 23:35

2. Anonim 1 teşekkür ederim. Neden merkezden bakmayayım? Bir de benim bütçeme uygun evler genelde Atatürk ve Mehmet Akif Mh.nden çıkıyor. Oralar nasıl? Atakent'ten ev tutacak durumum yok.

14 ekim 2021 23:48

3. Bir de depreme dayanıklılık açısından genel olarak Küçükçekmece nasıldır acaba, hiç bilgi bulamıyorum :/

15 ekim 2021 00:28

4. küçükçekmece depreme en dayanıksız yerlerden biri, hep doldurma oralar

15 ekim 2021 01:07

5. Güvenli olduğunu düşünmüyorum. Mehmet akif aşırı olaylı bir mahalle. 2 sene önce Suriyeli avına çıkıp semti talan ettiler. Deprem açısından baya riskli bir semt. Özellikle göl kıyıları. Kira fiyatlarını hiç bilmiyorum. Halkalı merkezin belediyeye yakın kısımları yine fena değil. Ama kiralar bu nedenle yüksek olabikir.

15 ekim 2021 01:26

6. Atakentte oturuyorum, çok çok nezih bi semt. Avrupada gibi hissedersin kendini öyle söyleyeyim ama atakent dışındaki yerler sıkıntı. Olsa olsa belki merkez mahallesi fena değil ama m.akif ya da atatürk mahallesinden asla bakma derim

15 ekim 2021 02:58

7. Anladım süslüler hepinize çok teşekkür ederim. Sanırım hem depremde ölmememin, hem evimde tacize uğramamamın hem de kiranın maaşımı geçmemesinin tek yolu metroda falan yatmak :D

Söylediğiniz gibi atakent ve belediye çevresine bakıyorum o halde. Tekrar çok teşekkür ederim.

15 ekim 2021 13:42