halkalı yaşamak için nasıl bir yer?

selam. halkalıda bir rezidansta çok uygun kiralı bir ev devralma şansım oldu ancak her şey çok ani gelişti ve o taraflar hakkında hiçbir fikrim yok. özellikle okuluma 1.5 saat uzaklıkta olduğu için çok çekincelerim var. o taraflarda yaşayan varsa güvenlik, genel ulaşım, hayat kalitesi olarak ne düşünüyorsunuz?

1. Halkalı'nın neresi süslü? Hangi mahalle?

22 ocak 2022 13:12

2. dumankaya miks, turgut özal bulvarı halkalı caddesindeymiş.

22 ocak 2022 13:15

3. Ss ben de hiç bulunmadım ama iyi bir yer değil diye kalmış aklımda. Halkalı dediğinizde aklıma gelen ilk şey Murat Övüç :D :D

Marmaray'a yakınsa ulaşım rahat olur. Onu sorsaydınız.

22 ocak 2022 13:20

4. Atakent hoş bir yer, yaşanılır. Yeşillik içinde, düzenli yerleşme var.

22 ocak 2022 13:24

5. Google sokak görünümüne bakınca şortlu kız bile var demek ki o açıdan da rahat.

22 ocak 2022 13:26

6. marmaraya otobüsle 15 dakika. hiç içime sinmiyor comfort zoneumdan çıkmak ama mezun oluyorum zaten haziranda ve sırf okula yakın diye gecekondudan bozma bir eve 5000 tl kira vermek ve 4 kişi yaşamak beni çok yormaya başladı. 1700'e havuzlu sitede 2+1 ev bulmam da çok zor olur bunu kabul etmezsem. levente daha yakın olsa hiç düşünmeden taşınırdım da atakent hiç bilmediğim yerler, biraz korkutuyor beni

22 ocak 2022 13:40

7. Açılın atakentli geldi. Atakent şu istanbul içinde yaşamaktan en memnun olduğum yer, her yerde yeşil alan var, sokaklar geniş, güvenilir, insanları iyi. Seçimlerde de %80 bandında chp çıkar. Genelde seküler kesimin oturduğu yer. Dumankaya miksin olduğu yer kanuni hastanesinin olduğu taraftaymış. O tarafları çok bilmiyorum. Hastane dolayısıyla farklı kesimlerden insanlar olabilir belki ama yine de atakentten çok farklı olduğunu sanmıyorum. Uygun fiyata da bulmuşsun, kaçırma bence

22 ocak 2022 13:47

8. A5 söylediğin her şeye katılıyorum da CHP nin kazandığı bir yer olmasının ss için pozitif bir durum olduğunu nereden çıkardın? Bu arada ben de CHP seçmeniyim. Ama durumla alakasını anlamadım

Onun dışında Atakent güzel ben de öneririm. Ulaşım İstanbul'da bir şekilde oluyor çok takılma bence. Yaşanılacak bir yer.

22 ocak 2022 14:41

9. 1700'e 1+0 kalmadı, nasıl buldunuz aşırı merak ettim. bi de havuzlu siteymiş

22 ocak 2022 15:09

10. süslü hayırlı olsun, cidden nasıl buldunuz ya bıktım ev fiyatlarından...güle güle oturun süslüm.

22 ocak 2022 15:19