hametan/madecassol hangisini almalıyım?

cildim çok hassas olduğu için güneş nedenli kaşınma ve kuruma yaşıyorum.derim kızardığında ve yandığında yatıştırmak için, ufak tahriş ve yaralarda ve epilatör/jilet sonrası yaşanan hassasiyet için kullanmak istiyorum hangisini almalıyım?

1. madecassol kullanmadım daha önce ama benim tercihim hametan. epilatör ve jilet sonrası değil ama ağda sonrası kullanıyorum ve bayağı etkili oluyor kızarıklıklara karşı.

8 mayıs 2018 11:59

2. Araya giriyor gibi olacağım ama :d aynı problem için ağdadan sonra ben sudockrem kullanıyorum.bitmek üzere de hametan ya da madecassol daha mı etkilidir sudodan onlara mı geçsem ?

8 mayıs 2018 12:03

3. hametan üzerinde özellikle cilt tahrişleri için olduğunu belirtiyor, yalnız bunlar ilaç kategorisinde olduğundan düzenli kullanılması durumunda doktora danışmak gerekir. dudak kuruluğu için hametan ve madecassol karıştırıp kullanıyorum ve sonuçtan memnunum, aynı şekilde cilt yanığı sonrasıda ikisini karıştırıp sürdüm doktor tavsiyesi ile.

8 mayıs 2018 13:03

4. ağda kızarıklıkları için bacagınızdaysa kullanın aslında aloe vera jelide iyi gelebilir.ben kimyasal peeling yaptım yüz kızarıklıgına madecassol kullanıyorum hiç kızarıklık yasamadım derim çabuk toparladı.doktordan hametan istedim ama yüzde tahriş yapabilir diyerek hametan vermedi.

8 mayıs 2018 14:05