hangi burcun erkegi yatakta nasil shfjsj?

mesela aslanlar hep ben zevk alayim kafasinda olduklari icin beni tatmin etmiyorlar. kova yeni seyler denemeye cok acik. siz ne diyorsunuz?

1. Başaklar aşırı titiz oral falan sevmiyorlar, bayıyor beni.

Oğlak tam ortalama, çok uç fanteziler değil ama farklılıklara açıklar.

Aslan kendini çok övüyor ama bahsettiği kadar iyi değil.

30 haziran 2019 15:38

2. Akrepler çok iyi diyeceklerim bu kadar asffdgjç

30 haziran 2019 15:42

3. Akrep, koç ve boğalar çok aktifler.

Oğlak ve yengeçler çok sıkıcı.

Balıklar enerjik fakat ben merkezci. Sadece kendi tatminini düşünüyor.

Terazi( arkadaşımın yorumu); yatakta çok romantikmiş.

Yay( yine arkadaşımın yorumu);gayet eğlenceli, neşeli, yeniliklere açıkmış.

İkizler( bu başka bir arkadaşımın yorumu); ne kadar iyi olurlarsa olsunlar çekilmezler :)))

30 haziran 2019 15:43

4. Oğlak biraz bencil

30 haziran 2019 15:51

5. Teraziiiiiiiiiiii <3 mutlu etmek icin kendini paralar. Hem hardcore hem vanilla her telden var.

30 haziran 2019 16:03

6. Boğa karşı cinsi mutlu etmeye odaklı.

30 haziran 2019 16:19

7. Terazi gerçekten hem hardcoreda hem vanillada bir numara. Erkek arkadaşım bazen yatakta aşırı romantikken bazen bu benim sevgilim mi diyebileceğim kadar farklılaşıyor sert sekste. Severek sevişiyorum :d

30 haziran 2019 16:51

8. Boğalar cidden aşırı iyi tatmin ediyor, yengeçler ortalama, balıklar çok istekli başlıyorlar ama sonunu getiremiyorlar. Oğlakların performansı fena değil güzel. Aslanlar ise cidden kendilerini Johnny Sins gibi anlatıyorlar ama ben merkezciler yatakta. Başaklar ise oral konusunda aşırı aşırı titizler o yüzden hiç benlik değil. Tanıdığım akrepler de çok istekliydi ama yatak aşamasına bir türlü geçemedik.

30 haziran 2019 17:00

9. Her Burctan erkekle sevistim en iyisi bogaydi efsaneler... Eski erkek arkadaşım yaydi on sevişme sevmezdi terazi olan erkek arkadaşım hem on sevişme hem sekste iyiydi. Balık olan on sevişme de iyi sekste çok iyi değildi.

Oğlak da sekste iyi ama on sevişme de fos olanlardan. Koc çok iyi değildi ikisinde de ortalamaydi.

Akrepler de ön sevişme ve sekste iyi olanlardan. Yengeç olan ikisinde de fossss.

30 haziran 2019 17:03

10. ikizler nasıl kızlar??

30 haziran 2019 17:24