havuç ya da culotte kesim tarzı kumaş,keten pantolon altına giyilebilecek ayakkabı?

süslüler bu pantolonlar gömlek ve topuklu ya da babetle giyince klasik olurken tişört ya da keten bir üstle giyilince spor olabiliyor ama altına nasıl ayakkabı olur öneride bulunursanız sevinirim bir türlü olduramadım duruyorlar öyle. spor ayakkabı ya da klasik ama iş kadını havasında durmayan günlük ayakkabı öneriniz var mı?

1. ben beyaz düz sade sneakerlarla seviyorum bu tarz pantolonları. (link: https://www.pullandbear.com/tr/kad%C4%B1n/ayakkab%C4%B1/spor-ayakkab%C4%B1lar/koordinat-detayl%C4%B1-deri-spor-ayakkab%C4%B1-c669502p501855503.html?cS=001 böyle ) bi ayakkabıyla mesela.

19 mayıs 2020 16:00

2. Cullotte için dar ayakkabılar seçmelisin, biraz boyu aşağı çeken kıyafetlerden olduğu için topuklu olsa iyi olabilir yoksa güzel durmuyor ve salaş olduğu için altına kapalı ayakkabı giymek dikkati kesim ve ayakkabı asimetrisine çekiyor. Böylece Ayağı geniş gösterebiliyor.  Havuçta ise bileğini ince gösterecek şekilde seçmelisin. Cullotte için dolgu topuk sandalet, havuç kesim için bileği ön plana çıkaracak şekilde bilekten bantlı hafif topuklu ayakkabı öneririm ben de. Beyaz spor ayakkabı önermiş bir önceki anonim ama ayağı büyük gösterebiliyor bazen bu tür pantolonlar o yüzden risk almıyorum ben.

19 mayıs 2020 19:07