hazır köfte harcı kullanıyor musunuz?

olabildiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama bi türlü güzel köfte yapamıyorum. hazır harç alayım dedim onda da kararsız kaldım. knorr'un yorumları güzel ona bakıyorum su an.

1. Ben almıyorum biraz soğan biraz baharat tamamdır işte. Bazen de dana eti yağsız olduğu için de lezzetsiz geliyor.

8 eylül 2024 12:02

2. yok süslü olmuyor işte. tatsız tutsuz bir şey oluyor nasıl yaparsam yapayım. trendyolda bi sürü varmış köfte harcı, temiz içeriklilerden bir iki tane alacağım...

8 eylül 2024 12:06

3. Hayır hiç almıyorum

8 eylül 2024 12:32

4. 7 baharatlı karışımlar var poy da deniliyor onları aktardan alıp köftenin içine koyabilirsin. içinde sadece baharatlar var başka bir madde yok sağlıklı yani.

8 eylül 2024 13:13

5. oran olarak tutturamıyorsun süslü ondan öyle tatsız geliyordur. yarım kilo kıymaya bir soğan. yarım kilodan fazlaysa 2 soğan koy. ben birkaç diş sarımsak da katarım öyle seviyorum. sevmeyen katmasın. pul biber, karabiber, kimyon zaten fiks baharatlar ama ben cajun baharatı da seviyorum. bunları koyarsan zaten köften güzel olur.

8 eylül 2024 13:15

6. Gereksiz görüyorum, aynı baharatlar zaten evde olan şeyler.

8 eylül 2024 14:52

7. Youtube'da bir sef var, chef sidar budak kanalin ismi, onun kofte tarifiyle yapiyorum ben. Memnunum bi dene istersen ss.

Bir kere kullandim hazir harc ve begenmedim acikcasi.

8 eylül 2024 19:12

8. selay markasından aldım bi köfte harcı süslüler. deneyeceğim hemen gelince :d

8 eylül 2024 19:16

9. Ss ya:d

Herkes kullanmadigini yazmis, baska fikirler verilmis, sen dalga gecer gibi temiz icerikli alacagim deyip selahattin marka aldim bi tane diyosun ahah afiyet olsun:d

8 eylül 2024 19:40

10. ya süslü selay markanın tüm yorumları çok iyiydi, hem katkısız da :(((( :DDDDD

8 eylül 2024 19:43