hepsiburada ve amazondan parfüm alınır mı?

satıcı hepsiburada ve amazon olursa orijinal olur mu sizce? şuan versacede cok indirim var. trendyol versace kendi mağazası da çok indirimli hangisi orijinal bilemedim. ne dersiniz? hiç buralardan alışveriş yapan oldu mu?

1. sorunun cevabını bilmiyorum ama alırsan geldiğinde jelatinini açmadan batch kodunu kontrol et, ne olduğunu araştır tabi batch kodunun barkodla aynı şey değil. batch kodu yoksa daha açmadığın için iade edebilirsin.

14 kasım 2023 16:21

2. Aynen süslü ben de öyle düşündüm. Trendyol versaceye sordum bana cevap olarak şunu yazmış : Merhaba, barkod numarası 8018365071162, batch code her üründe farklı olabilir. Ürünün parti numarasını ve üretim tarihini barındıran bir kod sistemi olduğundan değişkenlik gösterebilir, bu yüzden barcode gibi standart bir numara değildir. Ürünlerimiz lojistik merkezinde bulunduğu için size hangi batch code'lu ürün gönderileceği bilinemez. Batch code ile üretim tarihini sorgulamak için, teslimat sonrasında batch code’u bizimle paylaşmanız halinde size bilgilendirme yapılacaktır. Orijinallik sorgulaması ise batch code ile yapılamaz. Versace mağazası tek yetkili Türkiye ithalatçısı olan Magna Kozmetik A.Ş'ye ait olduğundan tüm ürünlerimiz orijinaldir.

Nasıl batch code ile sorgulama olmaz anlayamadım

14 kasım 2023 16:31

3. onlar alakasız bir şey yazmış batch kodunu önceden verceklerini sanmıyorum zaten geldiğinde görürsün sonra checkfresh 'den sorgularsın. barkodla hiçbir işin yok

14 kasım 2023 16:35

4. Burada defalarca konuşuldu: batch code kopyalamak zor bir şey değil. Orijinal şişelere de dolum yapanlar var.

Parfüm alırken yapmanız gereken güvenilir satıcılardan ürün almak. Ben beymen, sephora ve markaların kendi sayfalarından (ya da trendyol gibi sitelerde satıcı markanın kendisiyse) alım yapıyorum. Satıcı Amazon ve hepsiburada ise muhtemelen onlar da orijinaldir ; ama benim tercihim bu yönde.

14 kasım 2023 17:05