her yerden engelleyen erkeğin amacı ne?

kızlar 1 ay once bana bi hoşcakal bile demeden gorusmeyi kesen bi adam vardı. son mesajım cevapsız kaldı öyle söyleyeyim. tavrı da benim sorunlarım var ilişkiye hazır degilim vs vs ama sevgili gibiyiz hal tavır olarak. beni hayatına bir türlü kabul etmedi bi turlu. son mesajıma cevap vermedi sebebini şöyle dedim bi daha da bir sey yazmadım o zamana kadar da her an her gün aklimda geçen gece bana saat 3 de mesaj atmış seni görmek istemiyorum ama imkansiz gibi diye sacma sapan bir sey. ben de kimde teselli bulduysan ona git dedim sonra neyse ortalık karışmasın dikkat et kendine vs dedi bende cevap vermedim aradan 2 gün gecti beni her taraftan engellemis ama yeni engellemiş biliyorum dikkat mi çekmeye calisiyo nedir amaç ne anlayamadim?

1. Suhsjsjsjdjdjdjd valla komik bu beni niye engelledi her yerden ya

2 mart 2020 23:31

2. Görüşmek istemiyor süslü. Belli değil mi? Nesini anlamadın?

2 mart 2020 23:34

3. Süslü iletişim kurmuyordum ki zaten 1 ay once de cevap bile vermedi bana 2. Kere sormadım bile sebebini durduk yere engellendim onu anlamadım yüzünü görünce bakmiyorum bile öyle soyleyeyim

2 mart 2020 23:38

4. Üff ergen ya.

2 mart 2020 23:43

5. Süslü yakın zaman önce çok benzerini ben yaşadım. Sana sebebini söyleyim, sen cevap vermemişsin o da sana ceza vermiş. Cevap vermediğinde rahat olan sendin çünkü, sen kemiş oldun. Ama üstüne engelleyerek 1-0 yenmiş oldu seni aklınca. Yani sen kovmadın ben istifa ettim hesabı. Beni hayatımdaki adam da aramızdaki sevgili değil flört deyip duruyordu. Sorunlarım var ilişki yaşayamam klişesi.. Hem bitirmek istiyor hem vazgeçemiyor gibi görünüyordu. Son mesajına cevap vermedim o da biraz bekleyip beni her yerden sildi.

Bu modeller böyle. Sakın kendini kötü hissetme çünkü böyle hissetmen için yaptı bunu.

3 mart 2020 00:55

6. Süslü inanamıyorum resmen birebir aynılarını yaşamışız sana anlatamam benim zamanında canim oyle yandı ki o kadar üzüldüm ki engeli açacak mi acaba ben onu merak ediyorum

3 mart 2020 10:10

7. Açsın açmasın sen tepki verme hiç. Terbiyesize bak. Haddini bildirmek lazım bunlara

3 mart 2020 13:56