hiç alkol kullanmadım ilk seferde sarhoş olur muyum?

süslüler iyi günler. ben hayatımda hiç alkol kullanmadım yani hiç bi yerde oturup arkadaşlarımla yada ailemle içki içmedim sadece bir yudum viskinin tadına bakmıştım o kadar. arkadaşlarla da bir bardak içki içince sarhoş olanların dalgasını geçerdik yakın zamanda alkol alma ihtimalim olan bi ortama gidicem olur da içersem bir iki yudumda sarhoş olup sapıtırsam diye o kadar korkuyorum ki hiç alkol almamış biri ne kadarda sarhoş olur??ne içeriz bilmiyorum

1. Dokunabilir, çarçabilir. İlk kez alıcaksan öncesinde güvendiğin insanların yanında iç, limitini gör kendini tanı, sonrasında başka ortamda iç derim. Yol yapmam zor olur dersen bi bira söyle önünde dursun ama sonuna kadar içme ya da 1 kadeh şarap. 2 farklı içkiyi aynı anda içme bir tane seç yoksa miden de kötü olabilir

20 eylül 2019 17:17

2. Yavaş içtiğin sürece bir sey olmaz süslü.

20 eylül 2019 17:18

3. BEn hiç içmeyen biri olarak yarım su bardağı kadar birayla sarhoş oldum :(

20 eylül 2019 17:20

4. Kendini o moda sokmazsan 1 birayla falan sikinti olcagini sanmiyorum. Yalniz surekli oturur halde icersen etkisini cok anlamayabilirsin arada bi kontrol amacli ayaga kalk bi iki adim yuru, susluler de demis zaten kontrollu gider, birakirsin.

20 eylül 2019 17:32

5. Hiç içmediyseniz neden kırk yıllık içici gibi bir bardakla sarhoş olanlarla dalga geçiyorsunuz...

20 eylül 2019 17:35

6. süslü benim de bünyem hiç alışkın değil ama 1 birayla gerçekten hiç bir şey olmaz.2 birada hafif çarpmaya başlar o kadar baktın başın dönüyor bırak içmeyi hemen sarhoş olmazsın

20 eylül 2019 17:36

7. Ben 2 defa içtim.

İlkinde 4-5 vodka shot,2 tekila shot ve biraz bira içmiştim ama sadece hafif sendeliyordum o kadar.

2. De iki bardak birayla ayakta duramayacak hale geldim.kisiye göre değişir yani de hiç içmemiş biri olarak ne diye 1 bardakla sarhoş olanlarla dalga geçiyorsunuz kekdkwksksk çok saçma olmuş bu hareket.oldukca az için.

Sonra uygun ortamda kendinizi bulacak şekilde denersiniz.

20 eylül 2019 18:00

8. Bir de yarım şişe bira içmiştim bir keresinde onda da soda içsem daha etkili olurdu yani ekskksks

Yarım ya da bir biradan bir şey olmaz Bence

20 eylül 2019 18:01

9. Ben ilk icisimde şarap, üstüne viski, üstüne votka içmiştim. Sıfır sarhoşluk. Ama fena başım döndü ve bütün gece kustum...

20 eylül 2019 19:00

10. Keko gibi gidip bütün içkileri aynı anda denemeyin. Bira ya da şarap söyleyin azar azar için kendinizi deneyin.

20 eylül 2019 22:01